Antena Meniu Search
x

Video „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, suflet bun și frumos”. Cristina a fost ucisă cu sânge rece de bărbatul pe care l-a părăsit în urmă cu doi ani

Cristina şi-a găsit sfârşitul de Ziua Îndrăgostiţilor în mâinile bărbatului pe care cândva l-a iubit, dar alături de care a avut o viaţă grea.

de Monica Palade

la 15.02.2022, 16:14

Vezi și

Bătăile erau la ordinea zilei în casa lor, aşa că, într-o zi, femeia a decis să îl părăsească. Se întâmpla în urmă cu doi ani. Nimeni nu se aştepta însă la ce avea să urmeze.

Cristina venise, luni, în vizită la mama şi sora sa, în satul Horlăceni, comuna Şendriceni, judeţul Botoşani, când s-a trezit peste ele cu fostul soţ. Rudele victimei spun că omul s-ar fi ascuns timp de mai multe zile într-o locuinţă din apropiere, despre care ştia că este părăsită, pentru că nu locuia nimeni acolo, informează reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ucisă fără milă cu mai multe lovituri de cuţit

Fără să stea pe gânduri, bărbatul a sărit şi şi-a înjunghiat fără milă de mai multe ori fosta parteneră de viaţă. 25 de lovituri de cuţit ar fi avut. În apărarea femeii, au sărit mama, în vârstă de 60 de ani, şi sora ei, diagnosticată cu sindromul Down de 38 de ani, care la rândul lor au căzut victime, însă din fericire starea lor este acum în afara oricărui pericol. Sorei fără apărare, bărbatul ar fi vrut chiar să îi taie nasul.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și asta: Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel de a o scoate din afacerile familiei

Apropiaţii Cristinei spun că în repetate rânduri, fostul soţ a fost violent cu femeia până când aceasta a avut curajul să plece de acasă şi să divorţeze de acesta în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, nu exista un ordin de restricţie împotriva bărbatului. Ea ar fi făcut mai multe plângeri la poliţie, dar le retrăgea de frică.

După crimă, bărbatul a fugit într-o pădure din apropiere. A fost însă prins de poliţişti după o oră şi jumătate. A încercat să opună rezistenţă, însă în cele din urmă a fost imobilizat. Ancheta continuă în acest caz, individul fiind cercetat pentru omor, tentativă de omor şi violare de domiciliu.

"Dumnezeu să te ierte, mămicuța mea!"

Mesajele au curs pe reţelele sociale pentru Cristina. „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească in pace, suflet bun și frumos. Nu o să te uit niciodată. Drum lin la ingeri Cristina”. „Condoleanțe! Dumnezeu s-o ierte, mare durere!”, „Dumnezeu să o odihnească în pace Amin”, “Sincere condoleanțe familiei indurerate Dumnezeu să o ierte”.

Te-ar putea interesa și: Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

“Dumnezeu să te ierte, mămicuța mea! Nu te voi uita niciodată!O să rămâi în sufletul meu pentru totdeauna!”, “Sincere condoleanțe !!Dumnezeu sa o ierte!! Iar vouă putere sa treceti peste aceasta mare durere!”, “Condoleanta iar vouă să vadă bunul Dumnezeu putere să treceți”, “Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun si frumos ați fost ca o mama pentru mine dumnezeu sa te aibă in paza o sa ne fie dor de tine te iubim. Drum lin în împărăția cerului!” , “Dumnezeu sa o ierte suflet bun multa putere familie să treceți peste necazul asta”, “Dumnezeu sa te odihnească în pace surioara mea dragă! Drum lin către cer! Nu te vom uita niciodată! Drum lin către îngeri,surioara!”, “Dumnezeu sa te ierte verișoara drum lin spre îngeri suflet bun vei ramane mereu in amintirea noastră”, au fost câteva din mesajele postate de apropiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, suflet bun și frumos”. Cristina a fost ucisă cu sânge rece de bărbatul pe care l-a părăsit în urmă cu doi ani