Antena Meniu Search
x

Video După ce a mers la o prostituată, un bărbat din Argeş a refuzat să o plătească deoarece era nemulţumit. Tragedia care a urmat

Un bărbat din Argeş a plătit cu viaţa o partidă de amor. Individul a mers cu o tânără prostituată într-un apartament din Piteşti dar după actul sexual a refuzat să o plătească. Fata l-a urmărit pe scări şi l-a înjunghiat de mai multe ori, împreună cu soţul ei, care o aştepta la parter. Victima a ajuns în stare gravă la spital şi a murit câteva ore mai târziu.

de Mariana Zaharia

la 22.08.2022, 20:59

Vezi și

Bărbatul de 56 de ani venise tocmai de la Curtea de Argeş la Piteşti pentru a se întâlni cu tânăra de 22 de ani. Îi găsise numărul de telefon într-un anunţ. Cei doi şi-au dat întâlnire într-o garsonieră pe care fata o avea închiriată într-un bloc din oraş. După ce a întreținut relații sexuale cu ea, individul i-ar fi spus că nu vrea să plătească pentru că nu este mulțumit.

Vecină: „Umblă, domne! Nu ştiţi cine vine şi cine pleacă. Vine care... nici nu-i mai cunoşti. Intră, stă, pleacă cu câte una, vine, pleacă cu aia.”

Clientul a încercat să plece dar nu a ajuns decât până în scara blocului, unde a fost înjunghiat

Prima dată l-a lovit tânăra iar apoi a intervenit şi soţul acesteia şi, totodată, cel despre care se bănuiește că îi făcea rost de clienţi. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Pe acelaşi subiect

Doctor Marius Pascu, UPU Piteşti: „Are multiple plăgi înjunghiate, dintre care cea mai importantă la nivelul toracelui şi multiple plăgi la nivelul membrelor, unele dintre ele cu leziuni vasculare importante.”

Bărbatul a murit, câteva ore mai târziu

Între timp, poliţiştii i-au prins pe cei doi soţi.

Florin Popa, Poliţia Argeş: „Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au identificat două persoane bănuite de săvârşirea faptei.”

Tânăra de 22 de ani şi sotul ei sunt cercetaţi acum pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » După ce a mers la o prostituată, un bărbat din Argeş a refuzat să o plătească deoarece era nemulţumit. Tragedia care a urmat