Antena Meniu Search
x

Durere fără margini la Tulcea după moartea lui Cosmin, militarul spulberat de un şofer fugar: 'Mi-ai promis că vii acasă'

Durere fără margini la Tulcea după moartea lui Cosmin, tânărul militar spulberat de o maşină pe un bulevard din Constanţa. Şoferul care l-a ucis pe militar a fugit imediat după accident.

Durere fără margini la Tulcea după moartea lui Cosmin, tânărul militar spulberat de o maşină pe un bulevard din Constanţa. Şoferul care l-a ucis pe militar a fugit imediat după accident.

Cosmin Duca avea numai 22 de ani şi un viitor în cariera militară. Tânărul era fruntaş şi activa pe fregata Regele Ferdinand din anul 2016.

A participat la şapte misiuni cu fregata Regele Ferdinand, atât în apele teritoriale, cât şi în apele internaţionale.

Vestea morţii tânărului militar în accidentul din Constanţa a căzut ca un trăsnet peste familie şi prietenii săi.

Pe acelaşi subiect

Zeci de mesaje de adio au fost postate pe Facebook de prietenii lui Cosmin.

"Dumnezeu sa te aiba in paza lui suflet bun😭😭", a scris Oana.

"Dumnezeu să te ierte, prieten drag😭 Ai plecat mult prea devreme din inimile noastre suflet drag, ne vom aminti cu drag de tine, îți vom simți lipsa mereu", a fost mesajul postat de Maria Tatiana.

Mesaj de condoleante postat pe Facebook pentru tanarul militar mort intr-un accident în Constanţa

"Dumnezeu sa te ierte , suflet frumos 😭😭😭 . Avem atatea clipe frumoase impreuna , urăsc faptul că s au transformat în amintiri si faptul ca tu ai plecat de lângă noi toți 😭😭😭 golul din inima nu se va mai umple niciodată 😭", a postat Cosmina.

"Dumnezeu sa te ierte, prieten drag! Mi.ai promis ca o sa vii acasa si vom petrece", a fost mesajul postat de Ana.

"Dumnezeu sa te ierte! Ai plecat mult prea devreme. 😭 Ne vom aminti cu drag de tine si iti vom simti lipsa", a scris Mădălina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Durere fără margini la Tulcea după moartea lui Cosmin, militarul spulberat de un şofer fugar: 'Mi-ai promis că vii acasă'