Antena Meniu Search
x

Fiica patronului clubului Leicester City se afla în elicopterul prăbușit, cu tatăl ei

Informații din ancheta privind prăbușirea elicopterului patronului clubului Leicester City. În aparatul de zbor se afla și fiica miliardarului, împreună cu tatăl ei și alte 3 persoane.

Informații din ancheta privind prăbușirea elicopterului patronului clubului Leicester City. În aparatul de zbor se afla și fiica miliardarului, împreună cu tatăl ei și alte 3 persoane, transmite Reuters.

(Actualizare): În ciuda informației transmise de Reuters, că fiica patronului de la Leicester City s-ar fi aflat în elicopter, surse din cadrul clubului au declarat pentru Daily Mail că tânăra nu ar fi urcat la bord. Informația nu a fost confirmată însă oficial.

Elicopterul proprietarului clubului de fotbal britanic a decolat cu 5 persoane, spune Sky News. La bord erau doi piloți, patronul Vichai Srivaddhanaprabha, o persoană a cărei identitate nu e cunoscută și, potrivit Reuters, fiica miliardarului.

Deocamdată, nu există informații oficiale privind starea celor 5 persoane după prăbușirea elicopterului. Însă informațiile apărute încă din cursul nopții în presa britanică spuneau că miliardarul thailandez a murit.

Fiica miliardarului conduce compania fondată de el

Ziarul britanic Express menționează o sursă citată de agenția Reuters, care spune că fiica  proprietarului Leicester City este Voramas Srivaddhanaprabha.

Voramax într-o ședință foto

Voramas ”Rux” Srivaddhanaprabha este unul dintre cei patru copii ai omului de afaceri care patronează Leicester City. Tânăra are funcția de președinte al gigantului duty free King Power, fondat de tatăl ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Voramas e una dintre cele mai bogate femei din Thailanda. Averea tatălui său este estimată la 4,9 miliarde de dolari. Tânăra mai are o soră și doi frați - Apichet, Arunroong și Aiyawatt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Fiica patronului clubului Leicester City se afla în elicopterul prăbușit, cu tatăl ei