Antena Meniu Search
x

Video "Du-te acolo! Dă-i!" Bătaie generală înainte de meciul Dinamo - UTA. În drum spre Bucureşti, fanii arădeni s-au răfuit cu suporterii Universităţii Cluj

A fost scandal uriaş aseară, în Capitală, chiar înainte de meciul Dinamo - UTA Arad! Zeci de jandarmi au împânzit strada din apropierea Stadionului Arcul de Triumf, ca să evite o nouă confruntare între fanii "bătrânei doamne", care au făcut front comun cu ultraşii stelişti, împotriva "câinilor roşii". Chiar cu câteva ore înainte de fluierul de start, în drumul lor spre Bucureşti, suporterii arădeni s-au luat la bătaie cu fanii Universităţii Cluj, echipă care s-a duelat cu FC Voluntari.  

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 09:39

Vezi și

Bă, vezi că pleacă! Du-te acolo! Dă-i! Dă-i! Ia, luaţi-l! Uite-l!

Acestea sunt scenele de groază petrecute chiar înainte de meciul de aseară dintre Dinamo şi UTA Arad. Pe drumul spre Bucureşti, ultraşii "bătrânei doamne" au dat nas în nas, într-o parcare din Deduleşti, judeţul Argeş, cu suporterii Universităţii Cluj, care se îndreptau spre Voluntari. Nu s-au putut abţine nici de această dată şi au început un nou război.

Fanii arădeni au făcut front comun cu ultraşii stelişti

Chiar cu câteva zeci de minute înainte de fluierul de start, la intrarea în Stadionul Arcul de Triumf, fanii arădeni au făcut front comun cu ultraşii stelişti, care s-au luat la încăierare chiar şi cu forţele de ordine. Pentru a-i potoli, jandarmii au fost nevoiţi să folosească gazele lacrimogene.

Aici în stadion au aruncat cu nişte din alea. Au aruncat cu nişte torţe. Nu s-au bătut aşa mult. Zece oameni, 20 de oameni, dar cred că i-a reţinut pe toţi Jandarmeria.

În total au fost aplicate mai multe sancţiuni în valoare de 85.000 de lei, iar opt suporteri s-au ales cu accesul interzis la competiţiile sportive pe o perioadă de la șase luni la un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Du-te acolo! Dă-i!" Bătaie generală înainte de meciul Dinamo - UTA. În drum spre Bucureşti, fanii arădeni s-au răfuit cu suporterii Universităţii Cluj