Antena Meniu Search
x

Video "E cutremurător!" Directoarea bibliotecii din Târgu Jiu, găsită spânzurată în mansarda instituției. Olimpia Bratu ar fi lăsat un bilet de adio

Descoperire şocantă la Târgu Jiu. Directoarea Bibliotecii Judeţene şi-a pus capăt zilelor chiar într-un birou din instituţie. Tragedia a şocat întreaga comunitate mai ales că nimeni dintre colegi sau apropiaţi n-a sesizat că ar fi ceva în neregulă cu femeia. Potrivit unor surse din anchetă, ar fi lăsat un bilet de adio în care a pus gestul extrem pe seama unui proces în care se cer daune importante instituţiei de cultură. Totul, după ce un copil care participa la o acţiune derulată de bibliotecă a fost rănit de o creangă, în parc. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 01.03.2023 , 09:55

Olimpia Bratu conducea Biblioteca Judeţeană Christian Tell, din Târgu Jiu, de ani buni.

Un paznic a găsit-o. Şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că se terminase programul, iar uşa biroului era încuiată.

Dumeavoastră aţi făcut descoperirea?

Vezi și

Absolut, eu am făcut. 

Pe acelaşi subiect

În mansardă?

În mansardă.

Mădălin Creţu, Ambulanţa Gorj: Când am ajuns, persoana era, într-adevăr, spânzurată, fără semne vitale şi nu s-au mai impus manevre de resuscitare.

Oana Vlăduţ, purtător de cuvânt IPJ Gorj: Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Sinucidere în bibliotecă, din cauza unui proces

Potrivit unor surse, în biletul de adio găsit de criminalişti, directoarea ar fi scris că un proces ar fi determinat-o să facă gestul cumplit. În vara anului trecut, în cadrul unei activităţi în aer liber, organizată de bibliotecă în Parcul central din Târgu Jiu, un băiat de zece ani a fost rănit de o creangă ruptă de vânt. S-a ales cu o fractură la o mână, iar părinţii au dat în judecată primăria, biblioteca şi firma primăriei, care se ocupă de parcuri. Familia ar fi cerut daune morale substanţiale. Magistraţii din Gorj urmează să se pronunţe pe 6 martie.

Director bibliotecă: E cutremurător. Am vorbit în jur de ora 1, am discutat cu dânsa să convenim o întâlnire. Nu-mi vine să cred.

Femeia lasă în urmă un băiat de vârsta majoratului, olimpic internaţional la lingvistică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » "E cutremurător!" Directoarea bibliotecii din Târgu Jiu, găsită spânzurată în mansarda instituției. Olimpia Bratu ar fi lăsat un bilet de adio