Antena Meniu Search
x

Video "Am încercat să o consiliem, am crezut că este în regulă". O refugiată din Ucraina și-a pus capăt zilelor într-o pensiune din Băile Olăneşti

Sfârşit tragic pentru o ucraineancă cazată în staţiunea Băile Olăneşti, din judeţul Vâlcea. Femeia îşi pierduse fiul şi soţul în războiul din ţara vecină, iar în urma bombardamentelor a suferit răni grave la nivelul feţei, pierzându-şi vederea. În cele din urmă nu a mai suportat suferinţa şi şi-a pus capăt zilelor. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

De Redactia Observator la 01.12.2022, 10:24
Vezi și

Femeia, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la noi în ţară în urmă cu două săptămâni şi a fost găzduită într-o pensiune din staţiunea Băile Olăneşti. 

Dan Rebenciuc, reprezentant unitate de cazare: În timpul acestui război nedorit a fost bombardată casa. Atunci, soţul ei a murit, iar ea a orbit. 

La scurt timp după această tragedie, femeia a aflat că şi fiul ei a sfârșit, împuşcat pe stradă. 

Sorin Vasilache, primar Olăneşti: Datorită suferinţei nu a mai putut să îndure starea aceasta grea.

Pe acelaşi subiect

Am crezut că totul este în regulă, a fost cazată corespunzător

Dan Rebenciuc, reprezentant unitate de cazare: Am încercat să o consiliem, am crezut că totul este în regulă, a fost cazată corespunzător.

Seara trecută, femeia şi-a pus capăt zilelor. 

Georgiana Ţîrlea, IPJ Vâlcea: O femeie de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 65 de ani, ar fi fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea.

Pentru că nu mai avea pe nimeni, femeia va fi înmormântată cu ajutorul unei fundaţii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Am încercat să o consiliem, am crezut că este în regulă". O refugiată din Ucraina și-a pus capăt zilelor într-o pensiune din Băile Olăneşti