Antena Meniu Search
x

Video "Am încercat să o consiliem, am crezut că este în regulă". O refugiată din Ucraina și-a pus capăt zilelor într-o pensiune din Băile Olăneşti

Sfârşit tragic pentru o ucraineancă cazată în staţiunea Băile Olăneşti, din judeţul Vâlcea. Femeia îşi pierduse fiul şi soţul în războiul din ţara vecină, iar în urma bombardamentelor a suferit răni grave la nivelul feţei, pierzându-şi vederea. În cele din urmă nu a mai suportat suferinţa şi şi-a pus capăt zilelor. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 10:24

Vezi și

Femeia, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la noi în ţară în urmă cu două săptămâni şi a fost găzduită într-o pensiune din staţiunea Băile Olăneşti. 

Dan Rebenciuc, reprezentant unitate de cazare: În timpul acestui război nedorit a fost bombardată casa. Atunci, soţul ei a murit, iar ea a orbit. 

La scurt timp după această tragedie, femeia a aflat că şi fiul ei a sfârșit, împuşcat pe stradă. 

Sorin Vasilache, primar Olăneşti: Datorită suferinţei nu a mai putut să îndure starea aceasta grea.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Rebenciuc, reprezentant unitate de cazare: Am încercat să o consiliem, am crezut că totul este în regulă, a fost cazată corespunzător.

Seara trecută, femeia şi-a pus capăt zilelor. 

Georgiana Ţîrlea, IPJ Vâlcea: O femeie de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 65 de ani, ar fi fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea.

Pentru că nu mai avea pe nimeni, femeia va fi înmormântată cu ajutorul unei fundaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Am încercat să o consiliem, am crezut că este în regulă". O refugiată din Ucraina și-a pus capăt zilelor într-o pensiune din Băile Olăneşti