Antena Meniu Search
x

Video "E dusă căsuța, e dezastru / Așa ceva nu am văzut". Casa în care locuiau trei frați de 12, 14 și 22 de ani, înghițită de flăcări în Bistrița-Năsăud

Trei frați din Bistrița-Năsăud puteau arde de vii aseară, după ce casa în care locuiesc a fost înghiţită de flăcări în câteva minute. Au reuşit să iasă în ultima clipă din ghearele focului şi au sunat la 112. Până la sosirea pompierilor, însă, casa a ars în întregime. Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la coşul de fum care nu era curăţat. 

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 08:57

Vezi și

Casa era complet cuprinsă de flăcări în momentul în care au ajuns pompierii la faţa locului. Au reuşit însă să intervină la timp, astfel că focul nu s-a extins şi la alte locuinţe. 

Martori:

E dusă căsuţa. Dar sunt atâtea case una lângă alta acolo. Se aprinde una de la alta, e dezastru.

Coşuri necurăţate de fum şi s-a aprins instantaneu şi au fost numai copiii acasă. Era pericol şi la casa din dreapta şi la casa din spate.

Pe acelaşi subiect

Cei trei frați au reușit să iasă afară din casă la timp

Părinții celor trei frați de 12, 14 și 22 de ani sunt plecați la muncă în străinătate. Vecinii s-au speriat teribil când au văzut vâlvătaia. Se temeau că cei trei nu vor reuşi să iasă afară din casă la timp. Din fericire însă, au scăpat nevătămaţi. 

Când am ieşit afară numa` am văzut că sunt flăcări. M-am panicat. Aşa ceva nu am văzut.

Intervenția pompierilor militari nu a fost deloc una ușoară.

Raimond Petruţ, reporter Observator: Pompierii din Bistriţa-Năsăud încearcă să lichideze cât mai rapid incendiul pentru că, în preajma locuinţei mistuită de foc, se află mai multe grămezi de lemne.

Colonel Cristian Bucur, ISU Bistrița-Năsăud: Am intervenit cu 5 autospeciale, 2 autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor, o autoplatformă şi un echipaj din cadrul serviciului voluntar Livezile. Din păcate, casa la care are loc incendiul a ars în totalitate. 

Din primele informaţii, focul ar fi pornit de la coşul de fum al sobei, care nu era curăţat corespunzător. Focul s-a extins cu rapiditate mai ales că mansarda casei era construită din lemn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "E dusă căsuța, e dezastru / Așa ceva nu am văzut". Casa în care locuiau trei frați de 12, 14 și 22 de ani, înghițită de flăcări în Bistrița-Năsăud