Antena Meniu Search
x

Video "E o experienţă faină". Bikini Race, cea mai aşteptată cursă pe pârtia din Păltiniş. Tinerele au îmbrăcat costumele de baie şi au înfruntat frigul de dragul competiţiei

Cu toate că a fost ger pe pârtia din Păltiniş, la început de primăvară, inhibiţiile s-au topit rapid, iar temperaturile au urcat. Asta după ce, mai multe tinere au renunţat la costumele de schi şi le-au îmbrăcat pe cele de baie, la concursul Bikini Race. Cum era de aşteptat, fetele au topit inimile bărbaţilor care le-au urmărit de pe margine. Evenimentul a ajuns la a noua ediţie, iar concurentele au fost nevoite să treacă prin probe de foc. 

de Andrei Naiţă

la 04.03.2024, 08:47

Vezi și

Aşa şi-au început ziua cele opt tinere curajoase. Încălzite mai mult de adrenalină decât de soare, domnişoarele au renunţat aproape în totalitate la haine şi au încins atmosfera, pe pârtia din Păltiniş, la competiţia Bikini Race. 

Bikini Race, cea mai aşteptată cursă pe pârtia din Păltiniş

Reporter-Marius Roman, organizator: Aţi pregătit probe grele pentru fete?

- Ca în fiecare an, probe provocatoare, pentru fetele care s-au înscris în concurs. Au fost probe de cultură generală. Au fost probe de îndemânare. Au fost probe de coborâre pe pârtie în slalom.

Pe acelaşi subiect

Fetele au renunţat la inhibiţii şi au defilat în faţa juriului, pentru a-şi etala formele în costumele de baie accesorizate cu fulare, căciuli sau ochelari de soare.

Concurentă: Mi s-a părut super interesant şi uşor. Mai ales dacă ştii puţin să te dai este foarte amuzant şi ne distrăm aici toate împreună.  

Reporter-Denisa, concurentă: Nu ţi-e frig?

- Să ştiţi că emoţiile şi adrenalina îşi spun cuvântul şi nu pot să spun că ne e frig. E o experienţă faină. Încurajez toate fetele să participe, că e ceva frumos. 

Iar distracţia a fost ca la carte. Fetele frumoase au făcut un show incendiar pe schiuri sau pe placa de snowboard. Totul spre încântarea spectatorilor de pe margine, care s-au încins mai ceva ca-n plin sezon estival.

Spectator: Abia am aşteptat sfârşitul de sezon şi acest concurs minunat. Abia aşteptăm cum se descurcă colegele noastre.  

Spectatoare: Foarte frumos! Fetele sunt foarte drăguţe. Mi-a plăcut mult. Sunt curajoase. Nu ştiu cum nu au îngheţat de frig că mie şi aşa mi-e frig. 

Concursul Bikini Race a ajuns la cea de-a noua ediţie, iar câştigătoarea competiţiei, nu doar că a atras toate privirile, dar a fost şi recompensată cu un voucher în valoare de 2.500 de lei.

Concurentă: Vibe-ul acesta bun de aici, te face să te dezlănţui cu totul. E super mișto. Recomand! 

Marius Roman, organizator: Ca în fiecare an, s-a încheiat cu bine încă o ediţie, Bikini Race 2024. Ne-am bucurat de vremea frumoasă. Soarele a ieşit. A ţinut vremea cu noi. Totul a fost minunat. 

Competiţiile organizate pe pârtia din Păltiniș nu se opresc aici. În weekend urmează un concurs la fel de aşteptat de public, cel de slide and freeze. Acolo unde, concurenţii vor plonja într-un bazin cu apă aproape înghețată, fie pe schiuri, fie cu ajutorul unor ambarcaţiuni pe care şi le vor construi singuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "E o experienţă faină". Bikini Race, cea mai aşteptată cursă pe pârtia din Păltiniş. Tinerele au îmbrăcat costumele de baie şi au înfruntat frigul de dragul competiţiei