Antena Meniu Search
x

Zane Maloney este câştigătorul cursei de Formula 2™ a Marelui Premiu al Bahrainului. Cursa a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY

Cursa finală de Formula 2™ la MP al Bahrainului a putut fi urmărită LIVE pe AntenaPlay. Zane Maloney, pilotul de la Rodin Motorsport, a câştigat prima cursă a sezonului de Formula 2™Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 14:09

Zane Maloney a câştigat prima cursă a sezonului de Formula 2. Pe locul s-a clasat spaniolul Josep Marti, de la Campos Racing, cu 18 puncte, iar pe locul 3, estonianul Paul Aron cu 15 puncte.

Moment spectaculos în turul 23, după de 5 piloţi s-au duelat pentru poziţia 8, loc câştigat de Kimi Antonelli.

Pe acelaşi subiect

Piloţii Oliver Bearman și Amaury Cordeel s-au ciocnit în turul 16 dar ambii au continuat întrecerea.

Cursa a fost întreruptă temporar, după ce în urma duelului cu Bartoleto, Hadjar nu a mai putut continua întrecerea şi a rămas blocat între maşinile celorlalţi piloţi. Safety Car-ul a intervenit.

Start spectaculos al cursei de Formula 2™

Zane Maloney, pilotul lui Rodin Motorsport, a preluat rapid conducerea încă de la start, chiar dacă a plecat de pe locul 3 şi l-a depăşit pe Bartoleto care plecase din pole-position, relatează AS.ro.

Kush Maini a fost descalificat după calificările de joi, după ce obţine pole-position-ul. După o inspecție a monoposturilor la la finalul sesiunii care a stabilit ordinea plecării în cele două curse din Formula 2, stewarzii au descoperit nereguli la monopostul pilotului indian. Astfel, timpii obținuți de acesta au fost șterși, iar el va pleca ultimul din grilă atât în cursa de sprint, cât și în cursa principală. În cursa de azi, coechipierul său de la Invicta Racing, Gabriel Bortoleto a plecat din pole-position, în timp ce de pe locul doi a plecat pilotul Campos Racing, Isack Hadjar.

Lista curselor din Formula 2 din 2024

În 2024, vor fi 14 curse, toate pe circuit de Formula 1™ şi live în AntenaPLAY.

  • Bahrain International Circuit, Sakhir (1-2 martie)
  • Jeddah Corniche Circuit, Jeddah (8-9 martie)
  • Albert Park Circuit, Melbourne (23-24 martie)
  • Imola Circuit, Imola (18-19 mai)
  • Circuit de Monaco, Monaco (25-26 mai)
  • Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmelo (22-23 iunie)
  • Red Bull Ring, Spielberg (29-30 iunie)
  • Silverstone Circuit, Silverstone (6-7 iulie)
  • Hungaroring, Mogyoród (20-21 iulie)
  • Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot (27-28 iulie)
  • Monza Circuit, Monza (31 august – 1 septembrie)
  • Baku City Circuit, Baku (14-15 septembrie)
  • Lusail International Circuit, Lusail (30 noiembrie – 1 decembrie)
  • Yas Marina Circuit, Abu Dhabi (7-8 decembrie)

Formula 1™, Formula 2™ şi Formula 3™ se vor vedea în următorii trei ani  în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1™ vor fi în 2024 în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Zane Maloney este câştigătorul cursei de Formula 2™ a Marelui Premiu al Bahrainului. Cursa a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY