Antena Meniu Search
x

Curs valutar

E OFICIAL! Netflix este disponibil și în România!

Netflix a ajuns oficial în România. Fără vreun anunț, cel mai mare serviciu de streaming online din lume este acum disponibil și românilor.

de Redactia Observator

la 06.01.2016 , 21:32

Netflix a ajuns oficial în România. Fără vreun anunț, cel mai mare serviciu de streaming online din lume este acum disponibil și românilor. 

Cu toate că am rămas sceptici, vă anunțăm că serviciul este acum disponibil oficial și românilor, iar cei care își fac cont beneficiază de prima lună gratuită.

Netflix în România vine cu trei planuri tarifare. Primul dintre ele, cel mai ieftin, costă 7,99 euro te lasă să te uiți la filme și seriale pe un singur dispozitiv deodată, dar o poți face pe laptop, tabletă sau telefon. De asemenea, nu există restricție privind numărul de filme și seriale care pot fi văzute.

Articolul continuă după reclamă

Pentru numai 2 euro în plus, adică pentru 9,99 euro, vei putea urmări conținut la calitate HD, pe două ecrane simultan, anunță Playtech.ro.

Al treilea tip de abonament, de 11,99 euro, adaugă opțiunea de conținut Ultra HD, dar numai pentru anumite producții, și posibilitatea de a folosi contul simultan pe patru ecrane.

Printre producţiile disponibile spre a fi vizionate din România se numără "Dexter", "Arrow", "Spartacus", "Better Call Saul", "Hannibal" etc.

Lansarea în România a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internaţional. În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonaţi la nivel mondial, între care se numără şi peste 43 de milioane în SUA.

Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original.

Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black".

Printre numele mari din industria de divertisment americană care au încheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Jolie Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » E OFICIAL! Netflix este disponibil și în România!