Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă. Copila avea urme de violenţă pe corp

Final tulburător pentru fetiţa de nici 3 ani din Dolj, care a dispărut, desculţă, din faţa casei. Copila a fost găsită moartă la mică distanţă de locuinţa părinţilor care au căutat-o neîncetat, inclusiv azi-noapte, cu drone, elicoptere şi câini de urmă. Trupul neînsufleţit a fost găsit în această dimineaţă, într-o zonă în care ar fi fost căutată de mai multe ori. Pe corpul fetiţei ar exista urme de violenţă. 

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 13:49

Familia a sperat până în ultima clipă că Raisa este teafără. La aproape 24 de ore de la dispariţie, căutările ample au avut însă un deznodământ cumplit: fetiţa de 2 ani şi jumătate a fost găsită fără viaţă, la doar câteva sute de metri de casă, într-o zonă cu vegetaţie deasă.

Raisa a fost găsită moartă într-o râpă

Avea urme de violenţă pe corpul ei firav.

Vezi și

Unchiul fetei: Numai aici a stat drona, în zona asta. Numai aici au stat drona şi elicopterul.

Pe acelaşi subiect

Reporter: A fost omorâtă şi adusă aici?

Unchiul fetei: Nu ştiu, de ce să vă spun ce nu ştiu?

Reporter: Dar aţi căutat în zona asta?

Unchiul fetei: Am căutat de am împânzit tot pământul!

150 de oameni au periat neîncetat întreaga zonă, cu 8 câini de urmă, drone cu termoviziune şi echipamente de vizionare cu infraroşu. 

Au făcut până şi săpături în curtea casei din comuna doljeană Breasta. Ultimele informaţii arată că, înainte de dispariţie, fetiţa de 2 ani şi 5 luni se juca în faţa casei părinţilor cu mai mulţi copii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă. Copila avea urme de violenţă pe corp