Antena Meniu Search
x

Barmaniță de 27 de ani, găsită moartă după ce a fost răpită din fața casei, în SUA. Mariam a apucat să sune la poliție, însă a fost în zadar

Mariam Abdulrab, o barmaniță de 27 de ani din SUA a fost găsită moartă câteva ore mai târziu după ce camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânăra era răpită de un bărbat din fața casei sale. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.08.2021, 11:44

Mariam abia ieșise la muncă, vineri dimineață devreme. Pe drum s-a oprit la o benzinărie, apoi și-a continuat drumul spre casă. În momentul în care a ajuns în fața casei sale  de lângă Grant Park, din sud-estul Atlanta, un bărbat a apărut de nicăieri și a răpit-o sub amenințarea unei arme.

Filmările unei camere de supraveghere surprind momentul în care tânăra este forțată să se urce într-un SUV, în jurul orei 5 dimineața. Potrivit Departamentului de Poliție din Atlanta, tânăra a reușit să sune la 911 și să spună că a fost răpită. O oră mai târziu, polițiștii au răspuns la un alt apel în care oamenii reclamau că au auzit focuri de armă în apropiere, însă agenții nu ar fi găsit nimic. 

Cadavrul lui Mariam Abdulrab a fost găsit cinci ore mai târziu, abandonat într-un cartier din Lakewood Heights.

Polițiștii au reținut un suspect în cazul uciderii barmaniței de 27 de ani

Polițiștii au anunțat că au un suspect, pe nume Demarcus Brinkley, în vârstă de 27 de ani, și că este în prezent în arest.

Barul Revery VR, unde a lucrat Mariam, a rămas închis peste weekend și a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Instagram. 

„Inimile noastre sunt frânte după pierderea unui prieten drag și a unui membru al familiei. Mariam a adus lumină în viața fiecărei persoane cu care a intrat în contact. Vă rugăm, fiți în siguranță”, a postat barul pe Instagram.

„Fiica mea a fost cea mai pașnică și mai iubitoare persoană. Nu merita acest lucru”, a declarat tatăl tinerei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Barmaniță de 27 de ani, găsită moartă după ce a fost răpită din fața casei, în SUA. Mariam a apucat să sune la poliție, însă a fost în zadar