Antena Meniu Search
x

PREMONIŢIE cutremurătoare a Simonei, fata care a ARS DE VIE, împreună cu alţi patru tineri, în carnagiul din Suceava! Adolescenta şi-a anunţat MOARTEA cu câteva ore înainte de tragedie

Ciprian, Beniamin, Emanuel, Andrei si Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care şi-au pierdut viaţa ieri dimineaţă într-un teribil accident, în Suceava.

Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Preluca si Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care şi-au pierdut viaţa ieri dimineaţă într-un teribil accident, pe drumul național 17 care leagă Suceava de Gura Humorului. Tinerii se întorceau de la o petrecere de Halloween. 

În curba de la intrarea în Ilișești dinspre Suceava, autoturismul Audi, în care se aflau cei cinci, a fost scăpat de sub control de șofer.

Maşina, care circula cu viteză foarte mare, a lovit mai întâi un autocamion al unei firme de lactate, după care a fost aruncat într-o altă maşină, iar mai apoi s-a răsturnat pe şosea.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, autoturismul a luat foc și a ars ca o torță. 

Primele victime identificate au fost Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc şi Andrei Prelucā.

Ulterior, s-a aflat identitatea şi celei de-a cincea persoane care a murit carbonizată. Era Simona Lazarovici, o copilă de numai 16 ani. 

Prietenii fetei cred că aceasta şi-ar fi presimţit moartea, pentru că înainte de tragedie a postat pe Facebook un mesaj foarte trist.

Ultimul mesaj pe care Simona l-a scris a fost pe 30 octombrie, la mai bine de o ora dupa miezul nopţii, potrivit BZI.ro. Tânăra a postat o imagine, iar descrierea acesteia a fost: "Mi se pare că… de câte ori mi se întâmplă ceva bun în viaţă mă tem că voi pierde totul"…

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » PREMONIŢIE cutremurătoare a Simonei, fata care a ARS DE VIE, împreună cu alţi patru tineri, în carnagiul din Suceava! Adolescenta şi-a anunţat MOARTEA cu câteva ore înainte de tragedie