Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ea este tânăra absolventă de Medicină, ucisă în tragedia din Bistriţa-Năsăud. Era pasageră pe motocicleta care a izbit frontal o maşină

Sfârşit teribil pentru o absolventă de Medicină. Motocicleta pe care se afla ca pasageră s-a izbit de o maşină pe un drum din Bistriţa-Năsăud. Medicii au găsit-o în stop cardio-respirator şi au reuşit să o resusciteze. Din păcate, în ambulanţă, inima ei s-a oprit din nou, iar eforturile doctorilor au fost în zadar. Motociclistul, angajat al Penitenciarului Dej, este în stare gravă şi are nevoie de sânge. Colegii lui de muncă au lansat un apel emoţionant pe Facebook. 

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 20:37

O tânără a murit, sâmbătă seară, după ce motocicleta pe care circula, ca pasager, s-a izbit frontal de un autoturism, pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud. Iniţial, femeia a fost resuscitată, intubată şi preluată de o ambulanţă, însă în drum spre spital a intrat din nou în stop cardio-respirator, nemaiputând fi resuscitată.

Accident groaznic în Bistriţa: o tânără a murit

În urma impactului, motociclistul, un tânăr de 23 de ani, a fost rănit, suferind o fractură deschisă la un braţ. Pasagera aflată alături de el a fost găsită în stop cardiac de către echipajele medicale.

Vezi și

Tânăra a fost resuscitată, intubată şi preluată de o ambulanţă, însă în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Cluj-Napoca a intrat din nou în stop cardio-respirator. Deşi iniţial, tânăra a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta a murit în drum spre spital. Grav rănit, motociclistul a ajuns şi el pe mâinile medicilor.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul motociclistului nu a putut fi făcută testarea pentru alcool în aerul expirat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Ea este tânăra absolventă de Medicină, ucisă în tragedia din Bistriţa-Năsăud. Era pasageră pe motocicleta care a izbit frontal o maşină