Antena Meniu Search
x

România se pregăteşte pentru cea mai lungă Eclipsă totală de Lună din acest secol. Spectacolul unic începe la ora 21:20. Avertismentul astrologilor

Eclipsă Lună 27 iulie 2018. Spectacol unic, în această seară, deasupra ţării noastre. Peste câteva ore, România asistă la cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol. 

Astrologii avertizează că eclipsa totală de Lună din această seară, vizibilă în toată România, ne va afecta organismul şi trebuie să fim atenţi la alimentaţi
Astrologii avertizează că eclipsa totală de Lună din această seară, vizibilă în toată România, ne va afecta organismul şi trebuie să fim atenţi la alimentaţi - Pixabay

Eclipsă Lună 27 iulie 2018. Spectacol unic, în această seară, deasupra ţării noastre. Peste câteva ore, România asistă la cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol. Astrologii avertizează că fenomenul ne poate afecta organismul şi vin cu câteva sfaturi.

Fenomenul va putea fi observat din orice colţ al ţării, iar specialiştii susţin că va fi cu atât mai uimitor cu cât patru planete vor străluci deasupra României: Marte, Venus, Jupiter şi Saturn. 

Pe cer, în apropierea Lunii eclipsate de Pământ, va străluci puternic şi Planeta Roşie, care va căpăta şi ea o nuanţă de portocaliu. 

Cât durează eclipsa totală de Lună

Pe acelaşi subiect

Şase ore şi 16 minute. Atât va dura întreaga mişcare a Lunii prin umbra Pământului. 

Eclipsa se datorează unei alinieri perfecte între Lună, Pământ şi Soare. Aproape două ore Luna va avea nuanţe diferite de culoare. Începând de la clasicul galben deschis, către portocaliu, apoi roşu aprins cu tente de maroniu. Eclipsa totală de Lună se va vedea, în România, la ora 22 şi 29 de minute. 

"Dacă ne vom uita la lună începând cu ora 9 şi 20 seara vom vedea cum marginea ei începe să devină mai întunecată. Şi, pe măsură ce va trece timpul, toată luna va de veni mai întunecată şi va căpata la un moment dat, după ora 22:20 o culoare roşiatică, portocolie", a declarat astronomul Adrian Şonka.

Eclipsa totală de lună, avertismentul astrologilor

Astrologii avertizează că eclipsa totală de Lună din această seară va avea efect asupra organismului şi trebuie să fim atenţi la alimentaţi.

"Mare atenţie la alimentaţie în mod special, atenţie la impulsivitate, la agresivitate. Martie este retrograd în vărsător care alimentează toate aceste răbufniri violente. 

Trebuie să fim foarte atenţi să nu fim omul nepotrivit la momentul nepotrivit", a declarat Minerva pentru Observator.

Eclipsa totală de Lună de pe 27 iulie va fi cu 40 de minute mai lungă decât Superluna albastră sângerie ce a avut loc în luna ianuarie a acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » România se pregăteşte pentru cea mai lungă Eclipsă totală de Lună din acest secol. Spectacolul unic începe la ora 21:20. Avertismentul astrologilor