Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este pistolarul care a împuşcat un tânăr, într-un bloc în Cisnădie! A tras de 6 ori în Silviu, pentru că l-a rugat să dea muzica mai încet

Incident şocant, aseară, într-un bloc din Cisnădie. Un băiat de 20 de ani a fost împușcat, în jurul orei 20.00, de un alt tânăr, cu un pistol cu bile.

de Redactia Observator

la 16.04.2018 , 08:23

Incident şocant, aseară, într-un bloc din Cisnădie. Un băiat de 20 de ani a fost împușcat, în jurul orei 20.00, de un alt tânăr, cu un pistol cu bile.

Totul a pornit de la faptul că victima, Betiu Silviu Marian, i-ar fi cerut agresorului să dea muzica mai încet pentru că deranja pe toată lumea.

Incidentul s-a petrecut într-un bloc de pe strada Teilor.

Articolul continuă după reclamă

Forgaciu Ionuț Cosmin, care pe Facebook se recomandă ca Ionuț VP (Viață Periculoasă), a scos pistolul și a tras direct către tânărul originar din județul Olt, scrie presa locală

În urma împușcăturilor, băiatul s-a ales cu șase plăgi și a fost transportat la spitalul județean Sibiu.

Forgaciu, care a fost reţinut de poliţie, în această dimineaţă, este originar din Rm. Vâlcea și lucrează la un service auto din Cisnădie.

În "CV-ul" de pe contul public de Facebook, Ionuț spune că lucrează din acest an la un service auto din Cisnădie, că practică Kickboxing-ul și este originar din Râmnicu Vâlcea.

Tânărul împușcat de acesta a ajuns duminică seară la spital și este în stare stabilă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, Forgaciu Ionuț Cosmin a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » El este pistolarul care a împuşcat un tânăr, într-un bloc în Cisnădie! A tras de 6 ori în Silviu, pentru că l-a rugat să dea muzica mai încet