Antena Meniu Search
x

Video Element surpriză în acest an în timpul concertului simfonic al Operei Naţionale, la Iaşi: "Viaţa este plină de momente de tot felul"

Şi în acest an Opera din Iaşi le-a oferit un moment de bucurie oamenilor la deschiderea stagiunii. Liniştea serii a fost acompaniată de acordurile simfonice ale Orchestrei Naţionale care au adus emoţie în sufletele miilor de oameni prezenţi. Evenimentul, aflat la cea de-a 12-a ediţie, a venit şi cu o noutate. 

de Redactia Observator

la 23.09.2023, 09:29

Vezi și

Mii de ieşeni s-au lăsat purtaţi noaptea trecută de magia transmisă de pe scena amplasată pe Espanada din faţa Palatului Culturii. Muzicienii Operei Naţionale din Iaşi i-au delectat cu arii celebre, gratuit, iar concertul a fost presărat cu momente unice. 

Spectator: Un regal de muzică mult aşteptat de către publicul ieşean, ne bucurăm să fim în acestă seară aici. 

Manuela Ipate soprană: Sperăm ca publicul să plece încărcat de dragoste, de momente dramatice pentru că viaţa este plină de momente de tot felul. 

Evenimentul cu tradiţie a adus în cea de a 12-a ediţie şi o noutate

Pe acelaşi subiect

Andrei Fermășanu, Manager Opera Naționala Romană Iaşi: Vine din ansamblurile vocale. Un efort conjugat al fiecărui artist pentru scopul ultim, emoţia asta este prerogativa de care am ţinut cont când am alcătuit repertoriul acestei seri.

Iar această schimbare a fost văzută ca o provocare.

Florin Guzgă, tenor al Operei Naţionale din Iaşi: Au abordat lucrări pe care nu le aveau în repertoriu, au trebuit să îşi studieze foarte bine partiturile dinainte, cu pianist.

Spectacolul a fost completat de reprezentaţii unice de balet sau concerte ale micilor solişti. De luna viitoare artiştii Operei îşi vor aştepta publicul în propria sală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Element surpriză în acest an în timpul concertului simfonic al Operei Naţionale, la Iaşi: "Viaţa este plină de momente de tot felul"