Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elena Udrea a provocat un scandal uriaș după pictorialul în care apare aproape dezbrăcată

De la zece mii de kilometri distanţă, Elena Udrea provoacă un scandal uriaş. Însărcinată în şapte luni, a pozat aproape dezbrăcată în Costa Rica pentru o revistă din România, deşi este condamnată definitiv şi este dată în urmărire internaţională.

de Redactia Observator

la 31.08.2018 , 09:55

De la zece mii de kilometri distanţă, Elena Udrea provoacă un scandal uriaş. Însărcinată în şapte luni, a pozat aproape dezbrăcată în Costa Rica pentru o revistă din România, deşi este condamnată definitiv şi este dată în urmărire internaţională. Udrea a dat şi un interviu în care a vorbit despre fetiţa pe care urmează să o nască, dar şi despre nuntă. În mediul online, controversa a căpătat proporţii uriaşe. Iar unii parteneri ai publicaţiei au anunţat că îşi retrag bugetele de publicitate.

În timp ce autorităţile române încearcă să o aducă în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa definitivă de şase ani de închisoare, fosta deputată apare pe coperta unei reviste glossy.

În articolul care completează pictorialul, Elena Udrea este prezentată drept "femeia care a vrut să conducă România iar acum trăieşte în exil, unde urmează să devină mamă". Titlul a stârnit reacţii vehemente în mediul online.

Vezi și

Miile de comentarii negative au fost urmate de scuze din partea publicaţiei.

Nu este prima dată când Elena Udrea apare într-un pictorial care naşte controverse. Primul a fost făcut în 2006, iar apariţia a fost considerată extrem provocatoare. În altă şedinţă foto, Udrea a pozat în ipostaze care amintesc de Madonna sau de Jackie Kennedy.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Elena Udrea a provocat un scandal uriaș după pictorialul în care apare aproape dezbrăcată