Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev bătut de directorul unui liceu, în Gorj! Ca să nu fie filmat, bărbatul deconecta camerele de supraveghere. A făcut însă o greşeală ...

În urmă cu o lună, o mamă din Gorj s-a plâns autorităţilor că fiul ei este agresat la şcoală de profesorul de matematică.

de Redactia Observator

la 14.12.2017 , 12:52

Elev bătut de directorul unui liceu, în Gorj! Ca să nu fie filmat, bărbatul a tras din perete camerele de supraveghere

În urmă cu o lună, o mamă din Gorj s-a plâns autorităţilor că fiul ei este agresat la şcoală de profesorul de matematică, cel care este şi direcror adjunct la liceul din Turburea.

Pentru că nu a putut proba agresiunea, plângerea a fost clasată, mai ales că profesorul avea grijă ca atunci când aplica o astfel de corecţie să nu fie filmat de camerele de supravecghere.

Potrivit reporterilor Observator, o astfel de plângere a ajuns şi la Inspectoratul Şcolar.

Articolul continuă după reclamă

În document, mama sesiza faptul că profesorul deconecta sistemul de supraveghere în momentul în care îşi agresa elevii.

Când au vizionat filmarea, inspectorii şcolari au constatat că sesizarea se confirmă, însă, cu doar câteva minute înainte, profesorul lovise un alt elev, moment suprins de camere şi de care cadrul didactic uitase. 

Acum, în afara anchetei administrative, profesorul va fi cercetat şi de poliţie pentru lovire şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Elev bătut de directorul unui liceu, în Gorj! Ca să nu fie filmat, bărbatul deconecta camerele de supraveghere. A făcut însă o greşeală ...