Antena Meniu Search
x

Elev bătut cu bestialitate de trei mame la o şcoală din Constanţa. Motivul de la care a pornit conflictul (Video)

Imagini şocante într-o şcoală din Constanţa! Un elev de 14 ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele de trei femei, mame ale colegilor lui.

Vezi și

Imagini şocante într-o şcoală din Constanţa! Un elev de 14 ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele de trei femei, mame ale colegilor lui. Vă informăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

S-a întâmplat ieri după-amiază, într-o pauză, sub ochii celorlalţi elevi, care au filmat incidentul. Printre ei a fost şi sora băiatului care şi-a sunat îngrozită mama. Femeia vrea acum să se facă dreptate. Astăzi, vrea să depună plângere la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar. Şi lansează acuzaţii dure la adresa directorului şcolii care ar fi vrut să muşamalizeze cazul. Acesta ar fi refuzat să-i dea imaginile de pe camerele de supraveghere pe motiv că sistemul nu funcţiona şi nimeni nu a sunat la 112 până când femeia nu a ajuns la şcoală.

Un conflict între copii le-ar fi făcut pe cele trei femei să îl lovească pe băiat. Elevul de 14 ani a fost dus cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elev bătut cu bestialitate de trei mame la o şcoală din Constanţa. Motivul de la care a pornit conflictul (Video)