Antena Meniu Search
x

Elev de 15 ani din Buzău, găsit mort la internatul liceului pentru copii cu deficienţe de auz

Anchetă după decesul unui adolescent de 15 ani, în internatul Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive din Buzău. Potrivit detaliilor din anchetă, copilul era bolnav şi supraponderal.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 13:49

Vezi și

Joi dimineaţă personalul medical de la SAJ Buzău a declarat decesul unui adolescent de 15 ani, în internatul Liceului Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive. Supraveghetorul l-a găsit mort în camera de cămin, în pat, când a mers să-i trezească pe cei trei elevi care locuiau în acea cameră. Doi dintre ei s-a ridicat din pat, iar cel de-al treilea nu reacţiona în niciun fel. Speriată a anunţat conducerea. 

Poliţiştii din Buzău au deschis o anchetă

Salvarea a fost chemată de profesorii copilului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil.

"Un echipaj cu medic de la Sericiul Județean de Ambulanță a fost solicitat în zorii zilei la centrul de învățământ special, pentru a încerca resuscitarea unui unui elev care a fost găsit fără suflare, în dormitorul său, întins pe pat. Personalul unității școlare a intrat în panică și a chemat ambulanța în momentul în care a observat că băiatul nu se trezește din somn. Medicii au constatat din păcate că pacientul nu prezintă semne vitale, acesta fiind declarat decedat în jurul orei 7.30", transmit autorităţile.

A fost deschis şi un dosar penal şi se aşteaptă rezultatul autopsiei  pentru a se stabili cu exactitate de ce a murit băiatul. Adolescentul de 15 ani ar fi suferit de epilepsie şi era supraponderal, cântărind 135 de kg şi nu vorbea şi nu auzea. El ar fi murit în somn, din primele informaţii. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma necropsiei, potrivit News.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Elev de 15 ani din Buzău, găsit mort la internatul liceului pentru copii cu deficienţe de auz