Antena Meniu Search
x

Video Elev de clasa a 7-a, lovit sălbatic în clasă de alt băiat. Ceilalți colegi filmează și încurajează bătaia. Imagini înfiorătoare la Liceul de Artă din Galaţi

Imagini înfiorătoare, revoltătoare filmate într-o şcoală din România. Înfiorătoare prin duritate şi revoltătoare, pentru că incidentele de acest gen se tot repetă în diferite unităţi de invatamant şi nimeni nu face nimic să le împiedice. Scenele au fost surprinse intr-o sală de curs a Liceului de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi. Un elev de clasa a 7-a a fost bătut sălbatic de un coleg de clasă, sub privirile celorlalţi adolescenţi.

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 14:04

Vezi și

Unul dintre ei a şi filmat totul, iar imaginile au fost obţinute în exclusivitate de reporterii Observator.

Ceilalți colegi încurajează agresiunea, iar băiatul lovit nu ripostează deloc

Niciunul dintre martori nu intervine. Dimpotrivă, copiii încurajează agresiunea şi pe agresor. Iar victima nu ripostează deloc. De altfel, băiatul ar mai fi fost victima unui atac agresiv în urmă cu câţiva ani, într-o altă şcoală în care a învăţat. După ce reporterii Observator au sesizat autorităţile, Inspectoratul Şcolar din Galaţi a început o anchetă. 

Adrian Silvestru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Galați: "Cred că sunt extrem de importamte măsurile de prevenție. Ancheta s-a desfășurat imediat și încă este în desfășurare. Urmează ca, în funcție de toate informațiile pe care le culegem, să vedem ce măsuri o să luăm".

Larisa Pelin, directoarea Liceului de Artă: "Despre acest incident am aflat exact în ziua în care s-a petrecut, pe data de 14 martie, la sfârșitul programului. Și am uramt pașii indicați de regulamentul școlar. A doua zi am luat legătura cu familia, am purtat discuții cu o parte din corpul profesoral clasei respective, cu psihologul. Mama agresorului a conștientizat gravitatea acestui eveniment, pe care noi îl considerăm ca fiind un incident izolat. DIn punctul nostru de vedere, am luat imediat toate măsurile care se impun. Le-am luat în vederea remedierii comportamentului, gândindu-ne la modul în care copilul ar putea să conștientizeze cât mai bine efectele comportamentului și încercând să-l ajutăm la remedierea conduitei. Se va propune și scăderea notei la purtare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elev de clasa a 7-a, lovit sălbatic în clasă de alt băiat. Ceilalți colegi filmează și încurajează bătaia. Imagini înfiorătoare la Liceul de Artă din Galaţi