Antena Meniu Search
x

Video Un elev de 14 ani a ajuns la urgenţe, după ce a fost bătut la şcoală. Mama victimei acuză profesorii că au încercat să muşamalizeze cazul

Incident grav la o şcoală din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava. Mama unui elev acuză că fiul său a fost bătut de un adolescent în apropierea şcolii dar nimeni nu a anunţat-o. Agresorul a fost un licean venit în vizită în şcoala respectivă. Femeia care creşte singură cinci copii spune că fiul ei a ajuns la spital cu traumatisme la faţă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.03.2023, 13:41

Vezi și

Incidentul s-a petrecut chiar în perimetrul şcolii. Un băiat de 16 ani a venit la respectiva unitate de învăţământ chemat fiind de un alt profesor. Acolo l-a întâlnit pe elevul de 14 ani şi imediat l-a lovit fără să stea pe gânduri, se pare, din cauza faptului că, victima ar fi avut un conflict cu un prieten de-al agresorului. 

Elevul s-a dus apoi la baie, s-a splăat şi a continuat orele. Ajuns acasă a început să se simtă rău. Apoi a fost dus la UPU Suceava. Acolo le-a povestit medicilor şi mamei ce s-a întâmplat, lucru confirmat şi de examinările medicale. 

Avea răni destul de grave la faţă, în special în zona nasului. Mama spune că s-a încercat muşamalizarea întregului incident şi că profesorii nu ar fi intervenit aşa cum trebuie în astfel de cazuri. A mers la poliţie unde a depus o plângere şi speră să se facă dreptate.Tatăl agresorului i-ar fi cerut femeii să renunţe la plângere. Poliţiştii au deschis totuşi un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un elev de 14 ani a ajuns la urgenţe, după ce a fost bătut la şcoală. Mama victimei acuză profesorii că au încercat să muşamalizeze cazul