Antena Meniu Search
x

Anchetă la şcoala din Argeş, unde un elev şi-a perforat piciorul într-o ţepuşă de fier în pauza dintre ore. Copilul a fost operat cu descarcerarea lângă el

Incident şocant la o şcoală din Argeş, în pauza dintre cursuri. Un elev de clasa treia s-a accidentat grav după ce o bucată de fier beton i-a străpuns piciorul.

Vezi și

Incident şocant la o şcoală din Argeş, chiar în pauza dintre cursuri. Un elev de clasa treia s-a accidentat grav după ce o bucată de fier beton i-a străpuns piciorul. La spital a urmat una dintre cel mai dificile intervenţii chirurgicale.

Un pericol uriaş, ascuns în locul de joacă al copiilor din curtea şcolii. Într-una dintre pauze, băiatul de 10 ani a călcat direct în ţepuşa din fier. 

Au început să sape în jurul fierului prins într-o bucată de beton îngropată. Pompierii de la descarcerare au ajutat medicii în timpul intervenţiei chirurgicale. 

Sunt acum anchete, atât la Poliţie, cât şi la şcoală, unde coonducerea spune că elevul era supravegheat.

Copilul are acum nevoie de o lungă perioadă de recuperare şi nimeni nu poate încă înlătura ipoteza unor urmări grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Anchetă la şcoala din Argeş, unde un elev şi-a perforat piciorul într-o ţepuşă de fier în pauza dintre ore. Copilul a fost operat cu descarcerarea lângă el