Antena Meniu Search
x

Video Elev din Galați, înjunghiat din senin de un recidivist poreclit "Diliul". I s-a părut că se uită urât la el și a scos cuțitul

Atac şocant la doi paşi de un liceu din Galaţi. Un elev de 18 ani a fost înjunghiat din senin, de un individ necunoscut. Bărbatul, un recidivist periculos, l-a atacat pe motiv că i s-a părut că se uită urât la el. Ca prin miracol, băiatul a scăpat fără nicio zgârietură. Ghiozdanul pe care-l purta l-a salvat. Atenţie, informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Adrian Obreja

la 04.04.2024, 17:33

Vezi și

Era ora prânzului. Elevul de 18 ani terminase cursurile şi abia ieşise din liceu. După doar câţiva metri, pe drumul spre casă, a fost atacat din senin. Un individ necunoscut care a trecut pe lângă el a scos cuţitul şi i-a sărit în spate. 

  • Adrian Obreja, reporter Observator: Individului de 30 de ani i s-a părut că elevul de clasa a 12-a s-a uitat urât la el. A scos un cuţit şi l-a atăcat din spate. Atunci rucsacul a fost cel care i-a salvat viaţa.
  • Martor: Omul acela era în stare de ebrietate, Era beat, s-ar putea să fie şi drogat.
  • Martor: Am mai auzit de la diferiţi colegi că au mai văzut acea persoană. 

Rucsacul i-a salvat viaţa băiatului. Individul l-ar fi putut nimeni într-o zonă vitală. În stare de şoc, elevul a reuşit să fugă şi să sune la 112. Atacatorul a fost găsit de poliţişti, dar nu s-a lăsat încătuşat. 

  • Cătălin Constantinescu, procuror: La sosirea organelor de menţinere a ordinii, aceeaşi persoană în vârstă de 30 de ani, a ameninţat unul dintre ofiţerii de poliţie, întocmindu-se cu această ocazie şi infracţiunea de ultraj. 
Pe acelaşi subiect

Agresorul este o veche cunoştinţă a Poliţiei din Galați

Cunoscuţii îl porecleau "Diliu", tocmai pentru că este extrem de violent. 

  • Adrian Obreja, reporter Observator: Atacatorul are un cazier consistent. Este cercetat în mai multe dosare penale pentru conducere fără permis, evadare din arestul la domiciliu şi furt din magazine. 

Elevul de 18 ani a scăpat miraculos fără nicio zgârietură, dar are nevoie de ajutor ca să depăşească trauma. 

  • Adrian Silvestru, IȘJ Galați: Ca primă măsură, chiar astăzi, copilul este preluat de un psiholog şcolar şi se discută cu el.

Individul care l-a înjunghiat a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de omor şi ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Elev din Galați, înjunghiat din senin de un recidivist poreclit "Diliul". I s-a părut că se uită urât la el și a scos cuțitul