Antena Meniu Search
x

Elev din Galaţi, înjunghiat la întâmplare de un necunoscut, lângă liceu. Breteaua rucsacului i-a salvat viaţa

Încă un caz de violenţă extremă a cărui victimă este un elev. La Galaţi, un băiat de 18 ani a fost înjunghiat lângă gardul liceului. De data aceasta, de un bărbat cu care s-a intersectat întâmplător când a ieşit din instituţie.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 14:49

Vezi și

Şi mai şocant este că agresorul de 30 de ani nu cunoştea victima şi nici măcar nu au schimbat un cuvânt înainte de gestul necugetat. Medicii spun că norocul elevului a fost breteaua rucsacului, care i-a salvat organele vitale.

Poliţia a descoperit că agresorul este recidivist cu un cazier stufos. În trecut a fost cercetat pentru infracţiuni de furt, conducere fără permis şi chiar trafic de droguri.

Elev înjunghiat în curtea liceului Iuliu Maniu din Capitală

Un elev de clasa a 10-a fost înjunghiat la liceu. Agresorul, un băiat de 15 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore. Tânărul, însoţit de alţi trei prieteni, au sărit gardul instituţiei de învăţământ în timpul pauzei, iar cu o macetă l-a rănit pe băiat. Victima a ajuns direct pe masa de operaţie. Deşi sunt mai mulţi paznici la şcoală, niciunul nu era în zonă pentru a preveni atacul.  

Scenele ca-n filme au avut loc, miercuri, după prânz, într-una dintre pauze, la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu de la periferia Capitalei. Patru elevi de la o altă şcoală au intrat în liceu cu o ţintă clară. Pe imaginile surprinse de camere de supraveghere se vede cum în curtea plină cu elevi, agresorii il iau la bataie pe baiatul de 17 ani, iar unul dintre ei scoate o baionetă cu o lama de 30 de centimetri şi îl loveşte.

Agresorii s-au făcut nevăzuţi imediat după atac. Au fost prinşi la nici o oră. Unul dintre ei era lângă o staţie de metrou. Când l-au prins poliţiştii, tânărul avea asupra lui arma atacului. Adolescentul rănit susţine că nu i-ar fi cunoscut pe agresori. Cel mai probabil, spun apropiaţii, conflictul ar fi pornit de la o fată.

Un alt atac sângeros a avut loc anul trecut la o şcoală de elită din Capitală. O profesoară de japonează a fost înjunghiată de un elev de 16 ani, care nu voia sa dea un test. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Elev din Galaţi, înjunghiat la întâmplare de un necunoscut, lângă liceu. Breteaua rucsacului i-a salvat viaţa