Antena Meniu Search
x

Video Elev din Hunedoara, prins cu un pistol ascuns printre cărţi. Ce le-a spus băiatul de 17 ani poliţiştilor

Situaţie şocantă într-un liceu din Hunedoara. Un elev de 17 ani a venit la ore cu un pistol pe care l-a ascuns printre cărţi. Arma a fost găsită de poliţişti în timpul unui control.  

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.03.2024, 13:34

Vezi și

Diana Speretoiu, reporter Observator: Discutăm, din primele informații, despre o armă neletală și nesupusă autorizării. Că să nu ridice suspiciuni, pentru că este paznic la intrarea în școală, știm că băiatul ar fi ascuns pistolul în buzunarul de la haină. Apoi l-a dus în clasa și așa a aflat poliția de existența acestui pistol. Au fost făcute percheziții la Liceul Tehnologic din Lupeni. A fost descoperit pistolul împreună cu mai multe bile în banca elevului, acoperit cu mai multe cărți. Băiatul le-a declarat polițiștilor că a cumpărat pistolul cu 50 de lei, de pe internet și că după ore intenționa să-l ducă unei persoane pentru lucrări de întreținere. A fost chemată la școală și mama băiatului. Ea le-a spus polițiștilor că nu știa de existența acestui pistol. Arma a fost confiscată, se fac în continuare cercetări, iar elevul a fost exmatriculat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Elev din Hunedoara, prins cu un pistol ascuns printre cărţi. Ce le-a spus băiatul de 17 ani poliţiştilor