Antena Meniu Search
x

Video Elev din Neamț, snopit în bătaie de un angajat al școlii, după ce s-a îndrăgostit de fiica lui: "A fugit să ia o rangă de fier să-i dea în cap"

Scandal şi anchete la un liceu din Neamţ, după ce un angajat al instituţiei de învăţământ a băgat în spital un elev de clasa a noua. Băiatul se îndrăgostise de fiica agresorului. Când a aflat de relaţia celor doi, tatăl fetei şi-a ieşit din minţi şi l-a bătut pe adolescent cu pumnii chiar în faţa şcolii, sub ochii colegilor. Elevul a ajuns la spitalul din Târgu Neamţ, iar ulterior a fost transferat la Piatra Neamţ. Atenţie, detalii care pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 17:20

Vezi și

Reporter: Dar acolo cu ce ţi-a dat?

Elev: M-a strâns de gât. 

Reporter: Ţi-a spus vreodată să nu vorbeşti cu fata lui sau ceva?

Elev: Doar m-a ameninţat că mă omoară. 

Pe acelaşi subiect

Elevul de clasa a noua se îndrăgostise de o colegă de liceu cu doi ani mai mică. Tatăl fetei era angajat al liceului şi ar fi văzut apropierea dintre cei doi adolescenţi. La ieşirea de la ore, individul s-a năpustit asupra băiatului şi l-a lovit cu pumnii, sub ochii colegilor. 

Mama elevului: I-a dat cu pumnii, l-a îmbrâncit, l-a lovit cu pumnii, l-a ameninţat şi a fugit în ograda şcolii să ia o rangă de fier să-i dea în cap, să-l omoare. Aşa mi s-a spus că vrea să-l omoare. 

Reporter: Era în stare gravă?

Mama elevului: Era bătut bine şi avea faţa umflată.

În urma bătăii primite, băiatul de 15 ani a ajuns la spitalul din Târgu Neamţ

Acolo medicii au decis că are nevoie de investigaţii amănunţite. Însă, cum unitatea medicală nu dispune de un aparat tomograf, tânărul a fost transferat la Piatra Neamţ. Din fericire, starea sa nu este gravă, iar acesta a fost trimis acasă. Mama băiatului a depus plângere la poliţie.

Mama elevului: Aşteptăm ca legea să facă dreptate. 

Agresorul lucrează ca fochist la liceu şi nu este cunoscut printre angajaţii şcolii ca fiind o persoană violentă. 

Ionuț Popa Rotaru, directorul liceului din Petricani: Cred că a fost o reacţie regretabilă, de moment, din partea angajatului. Rămâne însă problema lovirii unui elev de către un angajat al şcolii care, în opinia noastră este suficient de gravă ca să atragă consecinţe serioase.

Puşcaş Georgiana, agent principal de poliţie, purtător de cuvânt IPJ Neamţ: În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea parchetului de pe lângă  judecătoria Târgu Neamţ. 

Şi conducerea şcolii a deschis o anchetă. Deocamdată, nu s-a luat nicio măsură împotriva agresorului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elev din Neamț, snopit în bătaie de un angajat al școlii, după ce s-a îndrăgostit de fiica lui: "A fugit să ia o rangă de fier să-i dea în cap"