Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevul unui liceu din Giurgiu a fost bătut de un jandarm în timpul probei la Bacalaureat

Un elev în vârstă de 16 ani al Liceului Tehnologic 'Tiu Dumitrescu' din Mihăileşti (Giurgiu) a fost bătut de un jandarm, în timpul primei probe a examenului de Bacalaureat 2019.

de Alin Tarnovschi

la 12.06.2019 , 14:44

Elevul unui liceu din Giurgiu a fost bătut de un jandarm în timpul probei la Bacalaureat Elevul unui liceu din Giurgiu a fost bătut de un jandarm în timpul probei la Bacalaureat - Arhivă

Un elev în vârstă de 16 ani al Liceului Tehnologic 'Tiu Dumitrescu' din Mihăileşti (Giurgiu) a fost bătut de un jandarm, în timpul primei probe a examenului de Bacalaureat 2019.

Totul s-ar fi întâmplat luni, 3 iunie, la liceul din Mihăileşti. Un subofiţer care asigura paza pe perioada desfăşurării examenului de Bacalaureat 2019 s-a luat la ceartă cu un elev de 16 ani.

Jandarmul l-a lovit pe elev, după ce acesta l-ar fi înjurat.

Articolul continuă după reclamă

Subofiţerul lucra în cadrul Jandarmeriei Române din anul 2005, iar după incidentul de la liceul din Mihăileşti şi-a dat demisia.

Pe acelaşi subiect

Mama băiatului a depus plângere împotriva jandarmului, iar cazul a fost preluat de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Reacţia Jandarmeriei Române, după ce un elev a fost bătut de un jandarm

"Referitor la evenimentul petrecut într-o școală din județul Giurgiu, în care a fost implicat un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, Centrul de Informare Publică al Jandarmeriei Române face următoarele precizări:

Conducerea unității din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul și a demarat activitățile necesare pentru punerea la dispoziția Parchetului Militar a tuturor informațiilor, în vederea soluționării cât mai urgente a cauzei.

Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei și demnității militare și lezează integritatea fizică a persoanei, și se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident.

Pentru evitarea pe viitor a unor situații de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare și control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Elevul unui liceu din Giurgiu a fost bătut de un jandarm în timpul probei la Bacalaureat