Antena Meniu Search
x

Curs valutar

După ce și-a pierdut mama, un elev din Vaslui a rămas și fără tată și fără casă, doar cu hainele de pe el

Singura avere a lui Marius Bănică, un elev de 17 ani din Vaslui, au rămas hainele de pe el, după ce tatăl său a murit într-un incendiu devastator care le-a distrus și casa. Marius și-a pierdut mama în urmă cu câțiva ani, iar tatăl său îl creștea singur.

de Redactia Observator

la 14.11.2018 , 22:02

Marius Bănică, un elev orfan de mamă din Vaslui, a rămas și fără tată și fără casă Marius Bănică, un elev din Vaslui, a pierdut totul - Vremea Noua

Singura avere a lui Marius Bănică, un elev de 17 ani din Vaslui, au rămas hainele de pe el, după ce tatăl său a murit într-un incendiu devastator care le-a distrus și casa.

Marius și-a pierdut mama în urmă cu câțiva ani, iar tatăl său îl creștea singur.

Casa familiei Bănică a ars complet

Articolul continuă după reclamă

Însă, casa familiei Bănică, din Bulboaca, a fost mistuită de flăcări, iar proprietarul, spun autoritățile, a fost găsit carbonizat.

Pe acelaşi subiect

Potrivit pompierilor, cauza cea mai probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a unui aparat de gătit  faţă de materialele combustibile şi lăsarea nesupravegheată a acestuia.

Astfel, elevul Marius Bănică a pierdut totul la doar 17 ani. Familie, casă, perspective de viitor.

Profesorii lansează un apel

”Astazi, s-a întâmplat o dublă nenorocire:a ars casa unui elev din clasa a X-a B de la şcoala noastră şi a murit tatăl acestuia, singurul părinte pe care îl avea .Să încercăm să-l ajutăm cu ce putem.Cine doreste să se implice, poate lua legătura cu d-ra prof. diriginte”, este apelul făcut de profesorii Liceului Ion Mincu din Vaslui.

Prietenii lui Marius se implică și ei

”Bănică Marius, un copil de 17 ani din sat Bulboaca, comuna Deleni, a pierdut tot! În urma cu mulţi ani a rămas fără mamă, astă noapte în urma unui incendiu a rămas şi fără tată. Astfel şi-a pierdut şi ultimul sprijin! Marius are nevoie de haine deoarece toate hainele sale au ars în incendiu. Fac apel la toată comunitatea să îl ajutăm cu cât putem fiecare! Pentru donaţii îl puteţi căuta personal pe Bănică Marius, pe doamna Tudusciuc Mihaela (este persoana ce îl sprijină în aceste momente) sau la primăria comunei Deleni!”, este un alt apel pe care îl fac apropiaţii elevului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » După ce și-a pierdut mama, un elev din Vaslui a rămas și fără tată și fără casă, doar cu hainele de pe el