Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O elevă din Buzău a fost bătută crunt de un coleg chiar în microbuzul şcolar: 'Avea nasul făcut praf' (Video)

O elevă din Buzău, în vârstă de 12 ani, a fost bătută crunt de un coleg chiar în microbuzul şcolar, la sfârşitul orelor.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 17:07

O elevă din Buzău a fost bătută crunt de un coleg chiar în microbuzul şcolar

O elevă din Buzău, în vârstă de 12 ani, a fost bătută crunt de un coleg chiar în microbuzul şcolar, la sfârşitul orelor.

Bătaia din microbuzul şcolar a fost  filmată de un elev care a trimis mai apoi imaginile familiei fetiţei de 12 ani.

Totul s-a întâmplat în microbuzul şcolar care îi transportă pe elevii de la şcoala din Fundeni-Zărneşti, judeţul Buzău.

Articolul continuă după reclamă

Șoferul spune că și-a dat seama că a fost o altercație în microbuz abia după ce majoritatea copiilor au coborât iar fata bătută a rămas întinsă pe podea, notează stiridebuzau.ro.

Pe acelaşi subiect

Elevă bătută de coleg în microbuzul şcolar

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imagini se vede cum eleva este lovită cu pumnii de un băiat, apoi trântită la podea, în uralele colegilor. Șoferul pare că ignoră altercația din spate și își continuă drumul.

Când a ajuns acasă, fata le-a povestit părinților că a fost lovită la față și în burtă de Gabi, un copil problemă, care ar mai fi bătut-o de câteva ori până acum, și tot în microbuzul școlar.

"Nasul îl avea făcut praf, o durea stomacul, are răni la picior și de mai multe ori i s-a întâmplat să fie bătută de acest copil. Cică lui îi place de ea, ea e mai sensibilă așa și de aceea cred că bate mereu. O mut de la școală dacă nu se iau alte măsuri", a declarat tatăl fetei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O elevă din Buzău a fost bătută crunt de un coleg chiar în microbuzul şcolar: 'Avea nasul făcut praf' (Video)