Antena Meniu Search
x

Elevă de 17 ani căzută de la etajul unui liceu din Cluj-Napoca. A fost transportată la spital

O elevă de la Liceul de Arte din Cluj-Napoca a căzut de la etajul 1 al unităţii de învăţământ, luni după-amiaza.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.04.2024, 18:37

Elevă de 17 ani căzută de la etaj la un liceu din Cluj-Napoca - Shutterstock

Pompierii şi un echipaj SMURD au intervenit la faţa locului. Adolescenta a fost găsită conştientă, cooperantă şi prezenta multiple traumatisme. A fost transportată de urgenţă la spital. 

Din primele cercetări, eleva din clasa a X-a, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de la etajul 1 al clădirii, de pe un pervaz al sălii de clasă, în codiții ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei.

Incidentul a avut loc în timpul orei de limba engleză. Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce dascălul discuta cu un alt elev. Când a văzut-o stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și a căzut în gol.

Ce spun pompierii

Pe acelaşi subiect

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care, cel mai probabil, a căzut de la înălțime în cadrul unei unități de învățământ situată pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență, era cooperantă, și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ce spune Inspectoratul Şcolar

Informare asupra unui eveniment deosebit care a avut loc în unitatea de învățământ preuniversitar, Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” Cluj-Napoca, județul Cluj, astăzi, 22.04.2024, între orele 14:00-15:00, respectiv la ora de limba engleză, în prezența colegilor și a doamnei profesoare.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care a căzut de la etajul I al unității de învățământ, Liceul de Arte Plastice, "Romulus Ladea" Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență, era cooperantă și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o  stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a  atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și și a căzut în gol. 

Precizăm faptul că directorul Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” Cluj-Napoca a informat imediat I.Ș.J. Cluj cu privire la incidental petrecut în spațiul școlii, potrivit procedurii de comunicare a incidentelor în regim de urgență. Vom reveni cu detalii, privind starea de sănătate a elevei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elevă de 17 ani căzută de la etajul unui liceu din Cluj-Napoca. A fost transportată la spital