Antena Meniu Search
x

Video Pedagogul din Oradea care a agresat sexual un elev în sala de sport și-a dat demisia pe loc. Superiorii săi sunt şocaţi de incident: Nu am avut probleme

Un alt scandal zguduie sistemul de învăţământ din România. Un elev de 15 ani a fost abuzat sexual chiar de pedagogul internatului în care era cazat. Totul s-a întâmplat în sala de sport a liceului din Oradea, unde băiatul a fost atins de către pedagog, fără voia sa. Cel care trebuia să protejeze tinerii din internat, a recunoscut fapta şi a demisionat pe loc. Acesta a ajuns în arest preventiv. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 08:05

Vezi și

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, era pedagogul liceului Tehnologic Constantin Brâncuși din Oradea. El avea în grijă tineri între 15 şi 18 ani. Acesta trebuia să realizeze activităţi recreative şi să fie un sprijin pentru copii, la nevoie. 

Copilul a fost agresat în sala de sport 

Gabriel Mic, directorul școlii: În cursul zilei de luni, a fost invitat în sala de forţă. Copilul a spus că îl mângâie pe picior, pe mâini, pe gât. Copilul s-a speriat, a fugit din sală şi a coborât în sala de internat. În cursul zilei de marţi, elevul abuzat a venit la direcţiunea şcolii să ne comunice ce s-a întâmplat.

Directorul şcolii a luat imediat măsuri.

Pe acelaşi subiect

Gabriel Mic, directorul școlii: Am sunat pedagogul şcolar. L-am chemat de urgenţă, a venit la mine în birou. A recunoscut pe loc, a zis că e adevărat. Şi-a dat demisia pe loc. Am făcut o investigaţie internă aici, la nivel de şcoală, nu a mai venit nimeni, nu a spus nimeni că ar fi săvârşit ceva nepermis.

Superiorii pedagogului sunt şocaţi de incident

Directorul a anunţat atât familia victimei, cât şi autorităţile. Poliţiştii din Bihor l-au audiat imediat pe băiat şi l-au reţinut pe agresor. Superiorii pedagogului sunt şocaţi de incident.

Monica Gale, director adjunct: A fost şocant pentru întreaga comunitate a şcolii. Nu am avut probleme până acum cu pedagogul şcolar. 

Băiatul a primit consiliere psihologică imediat după incident şi a decis să meargă acasă pentru o perioadă. Pedagogul, Dalacsi Felix, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă până la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pedagogul din Oradea care a agresat sexual un elev în sala de sport și-a dat demisia pe loc. Superiorii săi sunt şocaţi de incident: Nu am avut probleme