Antena Meniu Search
x

Video Elevă de 8 ani, lovită la ore cu cărțile peste cap de o fostă învăţătoare. Micuța ar fi scos limba unui coleg de clasă

Este anchetă la Școala Gimnazială din localitatea Satulung, județul Maramureș, după ce o elevă de numai 8 ani ar fi fost lovită în cap cu cărțile de către o învăţătoare ieşită la pensie.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 13:53

Vezi și

Polițiștii au sesizat Parchetul pentru purtare abuzivă, şi tot ei au fost cei care i-au anunțat pe cei de la Protecţia Copilului despre caz. 

Simona Vasiac, reporter Observator: "Bunicii micuței în vârstă de 8 ani susțin faptul că învățătoarea pensionară a lovit-o pe fată în cap cu manualele pe care aceasta le avea în ghiozdan, în momentul în care copila i-ar fi scos limba unui coleg de clasă care i s-a adresat urât. 

Cert este că nu se știe în baza a cărei decizii a ajuns învățătoarea pensionară la catedră, pentru că în momentul de față se face o anchetă la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, pentru a se vedea dacă există o decizie a Consiliului de administrație al școlii în acest sens sau doar învățătoarea a fost cheamtă la ore pentru a ține locul unui alt cadru didactic, care în momentul de față se află în concendiu medical. Până în momentul de față, învățătoarea pensionară nu a răspuns acuzațiilor care i se aduc, iar ancheta este desfășurată atât de polițiști, cât și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Elevă de 8 ani, lovită la ore cu cărțile peste cap de o fostă învăţătoare. Micuța ar fi scos limba unui coleg de clasă