Antena Meniu Search
x

Motivul șocant pentru care a fost bătută de colege o fată care a comentat despre cei 5 tineri arși de vii, în accidentul din Suceava

O elevă din Gura Humorului a fost bătută crunt de colegele ei de liceu. Mesajele care au urmat unei tragedii, au provocat furia lor.

Vezi și

O elevă din Gura Humorului a fost bătută crunt de colegele ei de liceu. Mesajele care au urmat unei tragedii, au provocat furia lor. Fata posta pe o reţea de socializare despre accidentul în care cinci tineri au murit arşi de vii.

Fata abia se mai ţinea pe picioare, după ce colegele ei au lovit-o fără milă. Adolescenta cade la pământ, dar nimeni nu o ajută. Abia mai târziu, un coleg intervine şi o scoate dintre fetele violente. 

Fata aia a venit la dânsa, i-a pus mâna în gât şi a ameninţat-o. Au început s-o lovească cu pumnii, cu picioarele, s-o ia de păr, a povestit mama victimei.

Tânăra a postat pe Facebook un mesaj despre tinerii care au ars de viu, în accidentul de acum câteva zile şi asta ar fi deranjat.

MAMA VICTIMEI:

Conflictul a început de la biatul care a murit, Beniamin. Aveau o relaţie de prietenie. S-a mai găsit o fată care ţine că şi aia îl iubea, că cine ştie ce relaţie au avut.

Mama fetei bătute a sesizat conducerea şcolii, dar şi Poliţia. 

Mihaela Ursaciuc, directoare Colegiul Alexandru cel Bun:

Fetele vor fi sancţionate pe linia şcolii, deşi, repet, nu se întâmpla în timpul orelor de curs, erau în pauză, la magazinul de alimente. 

Ancheta continuă şi în cazul morţii celor cinci tineri. După petrecerea de Halloween, şoferul şi-a luat prietenii spre casă, dar a condus cu o viteză halucinantă. Ultimele clipe de viaţă au fost filmate. 

Camerele de supraveghere au surprins cumplitul impact şi apoi maşina în flăcări. 

Au fost voci care au susţinut că Ciprian s-ar fi urcat băut la volan. 

Un poliţist care a mers la locul tragediei a povestit pe Facebook ce au trăit salvatorii când au văzut că pentru cei cinci tineri nu pot face nimic. 

"Tu ştii ce face și pe unde mai este copilul tau? (...) 

Am fost acolo oripilat de imaginile de coșmar (..)

Hai, să ne adunam la o masă de familie, să mai discutam despre bucurii si supărări, sa vedem ce mai fac copiii noștri, daca au probleme pe care vor să ni le împărtășească."

Andrei Prelucă era singur la părinţi şi urma să meargă la muncă în Germania. Ciprian, şoferul de 26 de ani, abia venise din Elveţia şi era tatăl unui copil de 2 ani. Doi fraţi au murit împreună. Simona avea 16 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motivul șocant pentru care a fost bătută de colege o fată care a comentat despre cei 5 tineri arși de vii, în accidentul din Suceava