Antena Meniu Search
x

Anchetă la un liceu din Dorohoi, unde o elevă a fost bătută crunt de două adolescente

O elevă din Dorohoi a fost bătută crunt de două adolescente, chiar în faţa liceului în care învaţă. Agresiunea a avut loc în prezenţa mai multor martori. Niciunul nu a intervenit, ba chiar le-au încurajat şi le-au filmat pe agresoare.

Vezi și

O elevă din Dorohoi a fost bătută crunt de două adolescente, chiar în faţa liceului în care învaţă. Agresiunea a avut loc în prezenţa mai multor martori. Niciunul nu a intervenit, ba chiar le-au încurajat şi le-au filmat pe agresoare. După care, previzibil, au urcat imaginile pe Internet. Astfel, cazul a ajuns în atenţia profesorilor, dar şi a poliţiştilor.

Atacul a avut loc chiar în faţa liceului unde învaţă victima. Două tinere au sărit pe ea şi au lovit-o în repetate rânduri. Ziua în amiaza mare, nimeni nu a intervenit să le despartă.

Imaginile surprinse de trecători au ajuns pe un site de socializare. Tot din online au aflat şi directorii unităţilor de învăţământ despre agresiune.

Motivul atacului nu a fost însă dezvăluit. Odată cu apariţia imaginilor pe Internet, au intervenit şi poliţiştii.

Toate cele trei eleve au fost amendate cu 100 de lei de către poliţie. Acum ele trebuie să meargă la psiholog. Dar acţiunile lor vor avea efecte de durată. Consiliul şcolar a deschis o anchetă la finalul căreia fetele s-ar putea alege cu nota scăzută la purtare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Anchetă la un liceu din Dorohoi, unde o elevă a fost bătută crunt de două adolescente