Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O elevă din Răcari a sunat la 112 după ce paznicul liceului a încercat să o ia în braţe şi să o pipăie

O elevă de 17 ani din localitatea dâmboviţeană Răcari a sunat, astăzi, la numărul unic de urgenţă 112, după ce ar fi fost agresată sexual de paznicul liceului.

de Redactia Observator

la 18.05.2018 , 15:24

O elevă din Răcari a sunat la 112 după ce paznicul liceului a încercat să o ia în braţe şi să o pipăie O elevă din Răcari a sunat la 112 după ce paznicul liceului a încercat să o ia în braţe şi să o pipăie

O elevă de 17 ani din localitatea dâmboviţeană Răcari a sunat, astăzi, la numărul unic de urgenţă 112, după ce ar fi fost agresată sexual de paznicul liceului.

Totul s-a întâmplat la Liceul Teoretic 'Ion Ghica' din Răcari. O tânără de 17 ani, elevă în clasa a IX-a, a reclamat faptul că paznicul școlii, un bărbat de 50 de ani, ar fi agresat-o sexual pe holul de lângă toaleta școlii.

Fata le-a spus polițiștilor că bărbatul a strâns-o în brațe și a mângâiat-o pe sâni.

Articolul continuă după reclamă

Paznicul, tată a unui polițist din Dâmbovița, le-a spus oamenilor legii că nimic nu este adevărat și că fata s-ar fi răzbunat pentru că el ar fi certat-o că a întârziat la ore.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal şi derulează o anchetă pentru a stabili dacă se confirmă cele reclamate de fată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O elevă din Răcari a sunat la 112 după ce paznicul liceului a încercat să o ia în braţe şi să o pipăie