Antena Meniu Search
x

O elevă din Sighetul Marmaţiei şi-a snopit în bătaie o colegă, ca să-şi apere iubirea

O elevă din Sighetul Marmaţiei şi-a snopit în bătaie o colegă, ca să-şi apere iubirea. Colegele de liceu ale celor două stau şi se uită, îngrozite şi ele şi speriate de faptul că bătăuşa mai lovise o altă fată, cu câteva luni înainte.

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 09:33

Bătaie între eleve la Sighet
O elevă din Sighetul Marmaţiei şi-a snopit în bătaie o colegă, ca să-şi apere iubirea - vasiledale.ro

O elevă din Sighetul Marmaţiei şi-a snopit în bătaie o colegă, ca să-şi apere iubirea. Colegele de liceu ale celor două stau şi se uită, îngrozite şi ele şi speriate de faptul că bătăuşa mai lovise o altă fată, cu câteva luni înainte.

Imaginile au fost publicate de vasiledale.ro şi în filmul postat de sursa citată se vede cum o adolescentă estă căzută la pământ şi lovită de o altă fată. Agresoarea este elevă la Liceul Forestier din oraş şi s-a dus la Licceul Gheorghe Pop de Băseşti, unde învaţă victima, a aşteptat-o şi a lovit-o sălbatic chiar în faţa şcolii, pe trotuar.

Eleva bătăuşă a vrut să îi aplice o corecţie fizică victimei sale pe care o acuză că îi face ochi dulci iubitului ei. Mai multe adolescente au asistat la agresiune dar nu au intervenit, înfricoşate de violenţa agresoarei, care nu e la primul incident de acest fel.

Conform martorilor, în urmă cu două luni, aceeaşi fată ar fi agresat o altă tânără, de aceeaşi vârstă, din cartierul sighetean Iapa. La momentul respectiv părinţii victimei au depus plângere la poliţie, iar minora ar fi primit trei săptămâni de îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"In urma articolului aparut in mass media, politistii din Sighetu Marmatiei s-au sesizat din oficiu, au identificat atat victima cat si agresoarea, au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente, urmand a dispune masuri in consecinta." a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

De altfel, eleva însoțită de părinți a fost la Poliția municipiului Sighetu Marmației unde a depus plângere pe numele agresoarei.

În ziua în care au apărut imaginile în mediul online, agresoarea a amenințat părțile vătămate pe pagina de Facebook: "O să ai de umblat pe la poliție draga mea… Că eu am PILE! Tu ești 0."  Apoi eleva agresoare și-a sters contul de pe reţeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O elevă din Sighetul Marmaţiei şi-a snopit în bătaie o colegă, ca să-şi apere iubirea