Antena Meniu Search
x

Român dispărut fără urmă în Marea Britanie. Poliţia: "Îngrijorarea noastră creşte pe zi ce trece"

Un român dispărut de miercurea trecută, dintr-un orăşel din Scoţia, a pus pe jar poliţia britanică. La această oră, se desfăşoară o amplă operaţiune de căutare.

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 08:45

Marian Pavel are 45 de ani
Român dispărut fără urmă în Marea Britanie. Poliţia: "Îngrijorarea noastră creşte pe zi ce trece" - thescottishsun.co.uk

Un român dispărut de miercurea trecută, dintr-un orăşel din Scoţia, a pus pe jar poliţia britanică. La această oră, se desfăşoară o amplă operaţiune de căutare.

Marian Pavel, de 45 de ani, a fost văzut ultima dată în 20 februarie, în apropierea unei patiserii din Huntly, în Scoţia.

Poliţia britanică a dat publicităţii o fotografie a românului în speranţa că cineva va oferi informaţii care vor duce la găsirea românului.

Oamenii legii verifică inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

"Continuăm să avem îngrijorări serioase pentru Marian și am lansat căutări ample în zona unde a fost văzut ultima oară. De miercuri, nimeni nu mai ştie nimic de el, iar îngrijorarea noastră creşte pe zi ce trece", a declarat inspectorul Matt Smith.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Român dispărut fără urmă în Marea Britanie. Poliţia: "Îngrijorarea noastră creşte pe zi ce trece"