Antena Meniu Search
x

Poliţista moartă în Germania, condusă pe ultimul drum. Cristina a fost înmormântată în Botoşani

Cristina Rotaru, comisar la IPJ Botoșani, care a murit săptămâna trecută, în Germania, a fost înmormântată. Ieri, poliţista a fost condusă pe ultimul drum.

Cristina Rotaru, comisar la IPJ Botoșani, care a murit săptămâna trecută, în Germania, a fost înmormântată. Ieri, poliţista a fost condusă pe ultimul drum.

Zeci de oameni, familie, colegi şi prieteni, şi-au luat rămas bun de la Cristina Rotaru. Printre ei s-au aflat și șefii Inspectoratorului de Poliție Județean Botoșani, Viorel Șerbănoiu și Dumitru Aioanei, scrie botosaneanul.ro.

Poliţista a murit la 48 de ani, în Germania, unde se afla în concediu, în urma unui infarct pe care l-a făcut în maşină. 

Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Pe acelaşi subiect
Cristina Rotaru, comisar la Inspectoratul de Poliție Botoșani, a murit fulgerător în Germania după ce i s-a făcut rău în mașină

Cristina Rotaru a făcut infarct în maşină

Reamintim că poliţista Cristina Rotaru a murit în Germania. Era pe final de concediu, a doua zi urmând să se întoarcă în România.

La un moment dat, în timp ce se afla în maşină, Cristinei i s-a făcut rău şi a oprit într-o parcare. Suferise un infarct.

Medicii chemaţi la fața locului au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital, unde au încercat să o readucă la viață.

În ciuda tuturor eforturilor, după câteva zeci de minute a fost constatat decesul poliţistei. 

Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care învață la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile, potrivit botosanenaul.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţista moartă în Germania, condusă pe ultimul drum. Cristina a fost înmormântată în Botoşani