Antena Meniu Search
x

Video Elevele agresate de fostul lider PSD Cornel Bleajă discutau pe Whatsapp dramele prin care trec. "Mă ghemuiam cât puteam în bancă"

Un profesor de fizică şi fost lider PSD Teleorman a fost arestat pentru agresiune sexuală, după ce l-au reclamat eleve de 13, 14 ani, sătule să fie pipăite la ore de bărbatul de 47 de ani. Fetele şi-au ascuns frustrarea şi ruşinea cât au putut, dar în cele din urmă au izbucnit, iar familiile lor au aflat de ce nu mai voiau  să meargă la şcoală. Pe unele le-a şi sărutat, au aflat anchetatorii. Înainte să fie reţinut, individul a demisionat şi a spus că toate gesturile le făcea părinteşte. 

De Bogdan Dinu la 11.11.2022, 19:39
Vezi și

Cornel Bleajă. Profesor de fizică la trei şcoli din Zimnicea. Fost vicepreşedintre PSD al Consiliului Judeţean Teleorman. Căsătorit, tatăl unei copile de 14 ani. CV-ul individului se opreşte aici şi continuă cu acuzaţii cumplite. Profesorului i s-ar fi aprins călcâiele după două eleve de 13 şi 15 ani, pe care le atingea în locuri intime şi le săruta când prindea ocazia. Familia celei mai mici observase că se întâmplă ceva rău cu fata, dar nu bănuia grozăvia.

Copilele refuzau să mai meargă la şcoală

Bunica fetei de 13 ani: Copilului începuse să îi fie foarte frică să mai meargă la ora dânsului. Să aibe nişte somatizări, un tremurat, ameţeală, stări de plâns. Se ascundea cu mâinile în zona sânilor. Lua haine groase pe ea ca să nu-i atragă atenţia. Îmi spunea că profesorul de fizică vine şi îi făcea masaj pe umeri. Şi apoi cobora cu mânile spre sân. O scotea la tabla şi o dădea exemplu colegilor şi îi ştergea mâinile pe fund. 

Procurorii care au primit reclamaţiile celor două fete pentru care profesorul făcuse o pasiune bolnavă au la dosar dovezi importante. Pe grupurile de Whattsapp, elevele discutau despre drama prin care treceau. Cel puţin trei eleve au recunoscut că au fost victimele profesorului. 

Pe acelaşi subiect

Eleve: Fetelor, pe câte de aici v-a atins domnul Bleajă?

-Pe mine!

-Eu!

-Pe fata aia domnul Bleajă a tras-o într-un colţ, a luat-o în braţe şi a pupat-o!

-Eu am văzut că a urcat mai sus şi i-a atins sânii!

-Ţi-a atins sânii?

- Da!

- Eu am încercat să mă feresc! Mă ghemuiam pe cât puteam în bancă. 

-Am auzit că o mamă a fost la director să spună ce s-a întâmplat şi directorul i-a spus: Ce mai vreţi? Bani? Nu vă e de ajuns?

Colegii profesorului acuzat de agresiune sexuală împotriva elevelor pretind că nu ştiau nimic, deşi...

Profesor Școala nr. 3 Zimnicea: Într-adevăr, avea o relaţie apropiată cu ei. Nicio secundă nu am simţit că ar fi ceva nepotrivit. 

Sorin Ilie - inspector general ISJ TR: A făcut nişte greşeli şi ceea ce s-a incriminat este posibil să fie adevărat. 

Camelia Râcu, director adjunct: Nu a avut niciun fel de abateri disciplinare până la momentul acesta.

Părinţii elevelor cărora le preda profesorul arestat pentru agresiune sexuală se tem că bărbatul era demult un prădător sexual, dar victimele nu au avut curaj să vorbească, iar colegii dascălului au închis ochii.

Părinte: Să-l dea afară, aşa ceva nu are ce să caute în şcoală.

Politicienii din PSD Teleorman s-au spălat pe mâini de purtarea ruşinoasă a colegului lor. 

Adrian Gâdea - PSD Teleorman & președintele CJ Teleorman: Organizaţia PSD Teleorman s-a delimitat de un asemenea comportament novic, imoral şi periculos, a fost exclus din partid. 

În PSD este scandal sexual cu repetiţie. Luna trecută, deputatul Aurel Bălăşoiu a fost exclus din partid după ce în presă au apărut fotografii cu el dezbrăcat, în compania mai multor bărbaţi. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Elevele agresate de fostul lider PSD Cornel Bleajă discutau pe Whatsapp dramele prin care trec. "Mă ghemuiam cât puteam în bancă"