Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Petrecere cu ALCOOL și ȚIGĂRI la Balul Bobocilor! Doi 'boboci' au ajuns la Urgențe după ce au băut peste măsură!

Doi elevi în vârstă de 14, respectiv 16 ani, au ajuns la spital după petrecerea de 'Balul Bobocilor'organizată într-un club de fițe.

de Redactia Observator

la 28.10.2017 , 15:33

Doi 'boboci' au ajuns la Urgențe după ce au băut peste măsură!

Doi elevi în vârstă de 14, respectiv 16 ani, au ajuns la spital după petrecerea de 'Balul Bobocilor' organizată într-un club de fițe.

Totul s-a întâmplat, în noaptea de joi spre vineri, într-un club din Capitală, acolo unde cei doi elevi au băut atât de mult încât le-a venit rău și s-au prăbușit la pământ.

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit două echipaje medicale care i-au preluat pe cei doi 'boboci' și i-au transportat la spital.

Articolul continuă după reclamă

Toată seara, la petrecere au fost circa 300 de elevi de la Colegiul Naţional 'Cantemir Vodă'.

Elevii au fost supravegheați de cei doi directori ai liceului, dar și de șase diriginți, și cu toate astea, unii dintre ei au reușit să bea și să fumeze.

În urmă cu numai o săptămână, o altă petrecere a ajuns în atenția părinților, profesorilor, inspectorilor pentru Protecția Copilului, Poliției și a întregii țări după ce elevele unui liceu din Cluj au fost nevoite să mimeze sexul oral, în genunchi în fața colegilor lor, pentru a ajunge Miss Boboc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Petrecere cu ALCOOL și ȚIGĂRI la Balul Bobocilor! Doi 'boboci' au ajuns la Urgențe după ce au băut peste măsură!