Antena Meniu Search
x

Destrăbălare la cote înalte la 'Balul Bobocilor!'. Zeci de STUDENŢI au fost luaţi cu AMBULANŢELE - IMAGINI INCREDIBILE

Zeci de studenţi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au petrecut cu mult alcool la 'Balul Bobocilor'. Destrăbălarea la cote înalte s-a tradus prin zeci de tineri care s-au prăbuşit pe stradă, unii fiind aproape de comă alcolică.

Zeci de studenţi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au petrecut cu mult alcool la 'Balul Bobocilor'.

Destrăbălarea la cote înalte s-a tradus prin zeci de tineri care s-au prăbuşit pe stradă, unii fiind aproape de comă alcolică.

Potrivit Daily Mail, tinerii din marile oraşe ale Angliei au petrecut cu mult alcool intrarea la facultate, iar după câteva ore de la începutul aşa-zisului 'Bal al bobocilor', străzile au fost 'inundate' de zeci de studenţi, fete şi băieţi, aproape de comă alcoolică.

În timp ce prietenii lor le făceau poze sau încercau să îi ajute să îşi revină, medicii au avut o noapte plină de intervenţii de urgenţă. Mulţi dintre studenţii care nu au ştiut când să se oprească cu băutura s-au prăbuşit pe străzi şi au fost preluaţi, în stare de inconştienţă, de ambulanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Destrăbălare la cote înalte la 'Balul Bobocilor!'. Zeci de STUDENŢI au fost luaţi cu AMBULANŢELE - IMAGINI INCREDIBILE