Antena Meniu Search
x

Elevi filmaţi în timp ce inhalează praf de cretă, într-un liceu din Bistriţa

Mai mulţi elevi au fost filmaţi în timp ce inhalează praf de cretă, într-o clasă a Liceului cu Program Sportiv Bistriţa. Imaginile au fost postate pe reţelele sociale, iar Poliţia a deschis o anchetă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.10.2019, 11:49

Vezi și

Mai mulţi elevi au fost filmaţi în timp ce inhalează praf de cretă, într-o clasă a Liceului cu Program Sportiv Bistriţa.

Imaginile au fost postate pe reţelele sociale, iar Poliţia a deschis o anchetă.

Clipul video în care elevii de clasa a VIII-a simulează că s-ar droga a fost postat pe pagina de Facebook 'Bistriţa, trezeşte-te', iar administratorii au vrut să tragă un semnal de alarmă.

"Anul scolar 2019/2020, acelasi liceu, clasa a VIII-a. Distractie in pauza mare. Suntem siguri ca autoritatiile competente vor reactiona rapid si vor lua masurile necesare. Suntem parinti si suntem ingrijorati!", se arată în descrierea postării de pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Pe imaginile îngrijorătoare se poate observa cum elevii sunt adunaţi, cel mai probabil într-una dintre pauze, în jurul unei bănci unde un tânăr prepară un praf de culoare albă.

Elevi filmaţi când inhalează praf de cretă, în Bistriţa

Ulterior, un alt elev inhalează praful alb şi se îndepărtează, în timp ce colegii lui exclamă: 'Eşti nebun?'.

Reporterii Observator au descoperit că Poliţia a fost sesizată după apariţia acestor imagini, iar în urma unei anchete s-a stabilit că praful alb inhalat de elev este în realitate praf de cretă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elevi filmaţi în timp ce inhalează praf de cretă, într-un liceu din Bistriţa