Antena Meniu Search
x

Video Elevul român de 13 ani, plecat în excursie cu clasa în Austria, găsit mort în faţa hotelului. Pentru Andrei, medicii nu au mai putut face nimic

Tragedie fără margini în Austria. Un elev român de 13 ani, plecat în excursie cu şcoala, a fost găsit mort în fața hotelului în care era cazat. Băiatul s-a prăbuşit de la fereastră, de la aproape zece metri.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 09:49

Vezi și

Andrei era în excursie în localitatea Wiener Neustadt din Austria împreună cu mai mulţi colegi şi doi profesori. Cu toţii sunt din oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa. Nimeni şi nimic nu a prevăzut tragedia care avea să se întâmple. Vacanţa care trebuia să fie una plină de distracţii s-a transformat într-o fracţiune de secundă într-o nenorocire fără margini.

Băiatul, găsit mort în faţa hotelului

Ieri dimineaţă, trupul neînsufleţit al băiatului de 13 ani a fost găsit în faţa hotelului, acolo unde era cazat. Adolescentul ar fi căzut în gol, de la aproape 10 metri înălţime. Poliția a securizat zona din jurul hotelului şi demarat o anchetă în acest caz. Deşi medicii de pe ambulanţe au intervenit imediat, copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Părinţii sunt devastaţi şi deja s-ar afla pe drum spre locul tragediei. Întreaga comunitate din Pucioasa este şocată de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei. Pentru Andrei au curs mesajele pe reţelele sociale. Mai multe videoclipuri cu băiatul au fost postate în mediul online. Apropiaţi ai băiatului îl descriu ca fiind un prieten minunat, mereu cu glumele la el și foarte inteligent.

În zilele următoare, autorităţile vor stabili cu exacitate circumstanțele care au dus la producerea evenimentul tragic. Deocamdată, totul rămâne o enigmă. Nenorocirea a avut loc la numai 24 de ore de la ziua sa onomastică, sărbătoarea Sfântului Andrei ocrotiorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Elevul român de 13 ani, plecat în excursie cu clasa în Austria, găsit mort în faţa hotelului. Pentru Andrei, medicii nu au mai putut face nimic