Antena Meniu Search
x

Cartierul Rahova, din București, păzit din elicopter după ultimul scandal de stradă

Lucrurile sunt departe de a se fi liniştit în cartierul Rahova la aproape 24 de ore de la scandal. Autorităţile au scos în luptă un elicopter pentru a supraveghea zona.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 20.04.2020, 20:28

Vezi și
  • Elicopterul trimis în Rahova aparține de Ministerul Afacerilor Interne.
  • Numărul de echipaje de forțe de ordine, mărit după scandalul din Rahova.

Este vorba despre unul dintre cele două elicoptere ale Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Este un aparat dotat cu o cameră performantă și care survolează cartierul Rahova și va face acest lucru și în perioada imediat următoare, cel puțin în următoarele 24 de ore.

Ce se întâmplă și care este planul polițiștilor? În primul rând, pentru că spiritele sunt departe de a se fi calmat, au fost scoși peste 1.500 de oameni de ordine atât în București, cât și în Ialomița, Ilfov, în special în zonele rău famate.

De ce s-a întâmplat acest lucru? Pentru că asistăm, din păcate, în ultimele 48-72 de ore la un număr record de acțiuni de atac asupra forțelor de ordine. Este răspunsul forțelor de ordine în momentul de față. Noaptea trecută, oamenii petreceau într-o curte dintr-o intersecție din Rahova, s-au încăierat la un moment dat și așa au ajuns primele echipaje de poliție la fața locului.

Ceea ce se va întâmpla în următoarele cel puțin 24 de ore este greu de imaginat. Cert este că sunt zeci de echipaje ale Jandarmeriei, ale mascaților și ale Poliției care vor rămâne în această zonă a Capitalei și nu numai, pentru a încerca, până la urmă, să-i convingă pe oameni că trebuie să respecte aceste norme extrem de importante și anume acelea de a rămâne în case, de a nu ieși pe stradă și de a-i respecta pe cei din jurul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cartierul Rahova, din București, păzit din elicopter după ultimul scandal de stradă