Antena Meniu Search
x

Elicopterul SMURD prăbuşit. Au apărut PRIMELE IMAGINI video de la intervenţia salvatorilor după prăbuşirea elicopterului

Site-ul Publika.md, care a difuzat primul ştirea privind accidentul elicopterului SMURD de joi, a publicat, vineri dimineaţă, o filmare cu momentul in care echipele de interventie ajung la fata locului si iau primele masuri.

Site-ul Publika.md, care a difuzat primul ştirea privind accidentului elicopterului SMURD de joi, a publicat, vineri dimineaţă, o filmare cu momentul in care echipele de interventie ajung la fata locului si iau primele masuri.

Potrivit sursei citate, peste 40 salvatori, pompieri și paramedici sunt încă prezenți la locul incidentului pentru monitorizarea situației. Mai mult, salvatorii vor asigura cu corturi și surse de iluminare echipele organelor de drept, care fac cercetările la fața locului.

Astăzi, a fost declarată zi de doliu național, în urma tragediei aviatice de ieri, în care și-au pierdut viața patru membri ai echipajului SMURD România. Toate drapele vor fi coborîte în bernă. Mai mult, în incinta bisericii din strada Gh. Asachi 69, se ține o slujbă de pomenire în memoria celor decedaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elicopterul SMURD prăbuşit. Au apărut PRIMELE IMAGINI video de la intervenţia salvatorilor după prăbuşirea elicopterului