Antena Meniu Search
x

Elon Musk a fost numit "miliardar arogant" de premierul Australiei. Ce i-a stârnit furia politicianului

Premierul australian Anthony Albanese l-a numit pe Elon Musk un "miliardar arogant". Politicianul a fost deranjat de faptul că Musk nu a acceptat să retragă de pe platforma X imaginile de la atacul dintr-o biserică din Sydney. Elon Musk s-a apărat acuzându-l pe Albanese de cenzură.

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 10:17

Elon Musk a fost numit "miliardar arogant" de premierul Australiei. Ce i-a stârnit furia politicianului
Elon Musk a fost numit "miliardar arogant" de premierul Australiei. Ce i-a stârnit furia politicianului - Profimedia

Luni, un tribunal australian a ordonat companiei de socializare a lui Musk să ascundă imaginile cu atacul de săptămâna trecută de la Sydney.

Premierul a spus despre Elon Musk că se crede deasupra "legii, dar și deasupra decenței comune"

Criticile premierului Anthony Albanese au apărut după ce Elon Musk a publicat un mesaj prin care acuză guvernul australian de cenzură, potrivit BBC.

Marți, Albanese a declarat pentru ABC News că Musk "crede că este deasupra legii, dar și deasupra decenței comune".

Săptămâna trecută, comisarul australian pentru eSafety, un organism de reglementare independent, a amenințat X și alte companii de social media cu amenzi usturătoare dacă nu elimină videoclipurile cu înjunghierea din biserică pe care poliția a numit-o atac terorist, scrie Mediafax.

X a susținut că ordinul "nu intră în domeniul de aplicare a legii australiane". Ca urmare, comisarul australian a solicitat o decizia în instanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elon Musk a fost numit "miliardar arogant" de premierul Australiei. Ce i-a stârnit furia politicianului