Antena Meniu Search
x

Emi Pian anunța dezvăluiri fără precedent, în ultimul live pe Facebook: "O să auziți ce nu ați auzit în viața voastră, și voi, și IGP" (Video)

Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din Giulești, promitea în ultimul său live pe Facebook să spună ceva ce n-a auzit nimeni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.08.2020, 13:28

Emi Pian anunța dezvăluiri fără precedent, în ultimul live pe Facebook
Emi Pian anunța dezvăluiri fără precedent, în ultimul live pe Facebook: O să auziți ce nu ați auzit în viața voastră, și voi, și IGP - captura video Facebook
  • În ultima sa intervenție live pe Facebook, Emi Pian mulțumea Poliției Române, pentru că își face treaba.
  • Presupusul criminal al liderului Duduienilor a fost arestat pentru 30 de zile.

Liderul Duduienilor, despre care se spune că a fost unul dintre cei mai de temut interlopi din România, anunța în 27 iulie, în timpul unui live pe pagina lui de socializare, că va face dezvăluiri fără precedent.

"O să auziți ce nu ați auzit în viața voastră, și voi, și IGP, și Capitala și tot. Îi respect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba.

Fără ei nu am putea să existăm, că intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă... Dar, Poliția cât există, existăm și noi!", spunea atunci Emi Pian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emi Pian, ucis într-o altercație cu un membru al unui clan rival

Reamintim că Florin Mototolea a fost ucis în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reţinut pentru omor. 

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă, a vrut să îmi cureţe viaţa! Nu l-am omorât eu", a spus tânărul de 26 de ani când a fost dus la audieri.

Nu asta le-a zis şi anchetatorilor. În faţa lor, a povestit pas cu pas filmul serii şi a recunoscut crima. S-ar fi apărat.

În seara crimei, de la un împrumut la jocul de barbut, scandalul a degenerat, iar Piticu ar fi fost tăiat şi pus la pământ de oamenii lui Emi Pian. Atunci l-ar fi înjunghiat pe interlop, cu lovituri haotice cu un cuţit.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Emi Pian anunța dezvăluiri fără precedent, în ultimul live pe Facebook: "O să auziți ce nu ați auzit în viața voastră, și voi, și IGP" (Video)